17 / 05 / 2024

Söğütlü Belediyesi imarlı arsa satıyor! Sakarya'da 6 ay taksitle arsa fırsatı!

Söğütlü Belediyesi imarlı arsa satıyor! Sakarya'da 6 ay taksitle arsa fırsatı!

Sakarya İli Söğütlü Belediye Başkanlığı, Sakarya Söğütlü'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...



TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Sakarya İli Söğütlü Belediye Başkanlığından:

MADDE 1 - İHALENİN KONUSU VE HANGİ USULLE YAPILACAĞI:
Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Söğütlü Mahallesinde G24B10C1A Pafta, 6014 Parsel no.da yüzölçümü 20.000,00 m2 olan arsa, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi ve İhale Şartnamesi dâhilinde Kapalı Teklif (Artırma) İhale Usulü ile satılacaktır.
MADDE 2 - İHALENİN TARİHİ, ZAMANI VE YAPILACAĞI YER:
İhale 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü, saat 11.00’de, Orta Mahalle Atatürk Caddesi No:625 Söğütlü/SAKARYA adresinde, Söğütlü Belediyesi Meclis salonunda İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) tarafından yapılacaktır.
MADDE 3 - TAŞINMAZIN İMAR DURUMU, MUHAMMEN BEDELİ, GEÇİCİ
TEMİNATI VE ÖDEME ŞEKLİ:

Söğütlü Belediyesi imarlı arsa satıyor! Sakarya da 6 ay taksitle arsa fırsatı!

Taşınmaz satışı KDV’den muaftır.
MADDE 4 - İHALEYE KATILMAK İÇİN GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERDEN İSTENEN BELGELER
İhaleye katılabilmek için; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve bu kanunun 74. maddesine dayanılarak çıkarılan yönetmelikte belirtilen niteliklere haiz olmak, yine anılan kanun ve yönetmelikte açıklanan biçimde teklifte bulunmak, geçici teminatı yatırmak, şartname almış olmak ve ihaleye katılım için istenen evrakları tamamlamış olmak şarttır. İhaleye katılmak isteyen özel ve tüzel kişiler 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre hazırladıkları aşağıda belirtilen evrakları eksiksiz bir şekilde hazırlayarak, 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 10.00’a kadar
Söğütlü Belediyesi İhale İşlemleri Birimine teslim edeceklerdir. İadeli taahhütlü posta vasıtasıyla
gönderilen tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Postada olacak gecikmeler kabul edilmez. Komisyon başkanlığına verilen teklifler herhangi bir nedenle geri alınamaz.
2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 40. maddesine göre, geçerli en yüksek teklifin altında olmamak üzere, oturumda hazır bulunan isteklilerden sözlü veya yazılı teklif alınmak suretiyle ihale sonuçlandırılır. Ancak Komisyon, uygun gördüğü her aşamada oturumda hazır bulunan isteklilerden yazılı son tekliflerini alarak ihaleyi sonuçlandırabilir. Bu husus, ihale komisyonunca ikinci bir tutanakla tespit edilir.
İhaleye katılmak isteyen özel ve tüzel kişilerden istenen belgeler:
1) Gerçek kişiler için Nüfus Cüzdan veya Kimlik Kartı Fotokopisi
2) Gerçek kişiler için İkametgâh (Yerleşim Yeri) Belgesi
3) Gerçek ve Tüzel kişilerin Tebligat için Türkiye’de adres göstermesi, telefon no., fax no., e-posta adresi
4) Geçici teminat olarak belirtilen bedeli Belediyemiz veznesine ya da T.C. Ziraat Bankasındaki TR 8900 0100 1415 0563 7038 5021 Nolu İban hesabımıza yatırarak aldıkları makbuz veya 2886 sayılı DİK’nun 26. maddesinde belirtilen teminat yerine geçen belgelerden herhangi birisi. (Teminat mektubu verilmesi halinde geçici teminat mektubunun süresiz ve limit içi olması, 2886 sayılı DİK’na göre düzenlenmiş olması gerekmektedir.)
5) İhale Şartnamesini satın aldığına dair makbuzu ve her sayfası imzalanmış ihale şartnamesi
6) Gerçek kişi Noter tasdikli imza beyannamesi
7) Tüzel kişi olması halinde, şirket/tüzel kişilerin, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten ilgili Esnaf Odasından veya Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınacak odaya/sicile kayıtlı olduğuna dair ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış yeni belge, şirket ana sözleşmesi ve kayıtlı olduğu Vergi Dairesi ve numarası ile tüzel kişiliğin noter tasdikli vekâletnamesi, imza sirküleri ve temsil yetki belgesi
8) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin yetkisinin bulunduğu noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
9) İsteklilerin Ortak girişim olması halinde Noter tasdikli Ortaklık Beyannamesi ve
Sözleşmesi
10) Belediyeye borcu olmadığına dair belge (Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacaktır.)
Not: Yukarıda sayılan belgelerin aslı veya noterce tasdikli suretlerinin getirilmesi gerekmektedir.
2886 sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca İlgililere İlan Olunur
 

TOKİ'den 90 yeni proje müjdesi! 3+1 konutlar 1.400 TL taksitle satılıyor!

Konya'da 36 ay taksitle imarlı arsa! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!


Geri Dön