30 / 04 / 2024

Şok marketlere çeşit çeşit tost makinesi geliyor! Üstelik uygun fiyatlarla! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi...

Şok marketlere çeşit çeşit tost makinesi geliyor! Üstelik uygun fiyatlarla! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi...

Şok marketlerde 22 Mart 2023 tarihinden itibaren uygun fiyatlı tost makineleri satılmaya başlanacak. İşte detaylar...



A101, BİM, Şok gibi marketler eskiden sadece gıda ve temizlik malzemesi gibi normal market ürünleri satardı. Fakat son dönemde bu marketler ürün çeşitliğini oldukça genişletti. Artık bu marketlerde motorsikletten tekneye kadar pek çok şey satılıyor.Teknolojik ürünler içinse her hafta yeni kataloglar yayımlanıyor ve bir çok beyaz eşya ve teknolojik alet uygun fiyatla bu marketlerde raflarda yerini alıyor. Ayrıca bu marketler artık neredeyse her mahallede oldukları için ürünlere ulaşım da daha kolay hale geliyor. İnsanlar teknoloji marketlerine gitmek yerine kendilerine en yakın A101, BİM ya da Şok'tan herhangi birine giderek ihtiyaç duydukları ürüne kolaylıkla ulaşabiliyor.

Son olarak Şok market 22 Mart 2023 tarihli bir alışveriş katalogu yayımladı. Bu katalogta yer alan ürünler arasında tost makineleri dikkat çekti. İki farklı tost makinesi çeşidi 22 Mart'tan itibaren Şok'ta satılmaya başlanacak. Üstelik oldukça uygun fiyatlara! 

Peki bu tost makinelerinin fiyatları ne kadar olacak? İşte 22 Mart 2023 Şok market katalogunda yer alan tost makineleri ve fiyatları...


Geri Dön