21 / 05 / 2024

"SÖMESTİR" yazıp mesaj atmanız yeterli! Garanti Bankası kartı olanlar baksın!


Garanti Bankası kartı olanları sevindirecek haber geldi. Paracard Bonus'a özel Sömestir Kampanyasında toplam 60 TL bonus kazanabilirsiniz. İşte detaylar…



Kampanya Detayları şöyle:

•    Paracard Bonus ile 20 Ocak -5 Şubat tarihleri arasında Bonus üye iş yerlerinden tek seferde yapılacak her 250 TL ve üzeri şu alışverilerde geçerli olacak: Oyuncak, kitap ve kırtasiye, tiyatro, konser ve sinema  harcaması.

•    Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Paracard Bonus ve Bonus, Bonus Business dahil olacak.

•    İlk harcamadan önce BonusFlaş’tan “Hemen Katıl” butonunu tıklayabilir ya da “SÖMESTİR” yazıp 3340’a SMS atmanız yeterli.

•    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin ilk harcamadan önce BonusFlaş üzerinden “Hemen Katıl” butonunu tıklaması ya da " EVET SÖMESTİR " yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesini yazarak 3340'a SMS göndermeniz yeterlidir. Sadece3,99 TL’ye kampanyada yer alabilirsiniz.

"SÖMESTİR" yazıp mesaj atmanız yeterli! Garanti Bankası kartı olanlar baksın!

•    Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 TL olarak belirlendi. Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1,99 TL iken, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,88 TL olarak paylaşıldı.

Ayrıntılar: www.paracardbonus.com.tr

Garanti Bankası'ndan flaş bir duyuru geldi! Para hediyesi verecekler

Garanti'de hesabı olanlara gece yarısı uyarısı! Acil bir uyarı yapıldı, sadece 1 gün kaldı


Geri Dön