02 / 05 / 2024

Somfy ürünleri Kristal Kule projesinde kullanılıyor!

 Somfy ürünleri Kristal Kule projesinde kullanılıyor!

Türkiye'de 10. yılı Türkiye pazarına 80'li yılların başında distribütörler aracılığıyla sağladıkları hizmeti 2004 yılından beri Somfy Türkiye Ltd. Şti. olarak veriyor. Somfy ürünleri Kristal Kule projesinde kullanılıyor...



Türkiye'de 10. yılı Türkiye pazarına 80'li yılların başında distribütörler aracılığıyla sağladıkları hizmeti 2004 yılından beri Somfy Türkiye Ltd. Şti. olarak verdiklerini belirten Görür, "2013'te yüzde 50'lik bir büyüme ile Somfy global şirketleri arasında en hızlı büyüyen şirket olduk. Satış kadromuz, İstanbul merkez depomuz, lojistik ekibimiz ve yeni bayi yapılanmamız ile çok dinamik bir ekibiz" diye konuştu. 


ENERJİ TASARRUFU, KONFOR BİRARADA

Türkiye'de konutlardaki motorlu perde kullanım oranının çok düşük olduğunu söylenen Görür, son yıllarda artan konut projeleriyle birlikte mimar ve iç mimarlarla yakın iş birliğinin önemine dikkat çekti. 

Görür, "Dünya perde sektöründe motorlaşma oranı ortalamada, yüzde 34'ler civarında. Türkiye'nin ise binde 2; yani dünya ortalamasının 15'te civarındadır. Bu ürünlerin enerji tasarrufu, konfor, ışık - gölge kontrolü ve mahremiyet konusunda oldukça olumlu etkileri var. Bizler henüz bu konforu evlerimizde görmüyoruz. Daha çok iş yerlerinde, otellerde, hastanelerde görmeye alışık olduğumuz uygulamalar bunlar" dedi. 


SEÇKİN PROJELER 

Görür, Somfy'nin 2014'te yer aldığı önemli projelerden bir kaçını, Maxx Royal Hotel, Denizbank Gayrettepe Merkez Ofisi, Wyndham Özdilek Park, Maçka Hotel, Malatya Hilton, Mandarin Hotel, Grand Hyatt, Raffles Hotel, Zorlu Levent 199 Office, Azerbaycan Trump Towers, Azerbaycanvv Haydar Aliyev Hastanesi, Kristal Kule, Finansbank Merkez Binası ve Unesco koruması altındaki tarihi Mardin Şehri Çarşısı olarak saydı. 


Konutlardaki açılır-kapanır mekanizmalar için ileri teknolojili motorlarla otomasyon sistemlerini entegre eden motorlar ve sistemleri tasarlayan Somfy yüzde 80 pazar payıyla dünya lideri konumuna geldi Kurulduğu günden bu yana 100 milyondan fazla motor üreten ve fabrikalarında ise her gün 45 bin motor üretilen Somfy, 60 ülkede direkt faaliyet österen 73 şiret ile 81 ofisle çalışmalarını sürdürüyor. Somfy Türkiye Genel Müdürü Semih Görür, "Somfy, konutlardaki ve ticari binalardaki açılır-kapanır mekanizmalar için ileri teknolojili motorlar ile otomasyon sistemlerini entegre eden motorlar ve sistemleri tasarlayan dünya çapında bir marka. Somfy Grubu, yüzde 80'in üzerindeki pazar payı ile motor ve otomasyon sistemlerinde açık ara dünya lideri konumunda bulunuyor. Ürün gamımız içinde panjur, tente, perde, pencere, güneş kinci, garaj ve bahçe kapılan için üretmiş olduğumuz motorlar, kumandalar, kontrol üniteleri, sensörler ile birlikte ev ve bina otomasyon sistemleri yer alıyor" dedi. 


Geri Dön