28 / 04 / 2024

Son Dağ İnşaat Metal Lojistik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Dağ İnşaat Metal Lojistik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Dağ İnşaat Metal Lojistik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi, Soner Dağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.



Son Dağ İnşaat Metal Lojistik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi, Soner Dağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Son Dağ İnşaat Metal Lojistik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. METAL a. Metal işleriyle ilgili her türlü alım ve satımı yapmak, proje geliştirmek ve bu projeleri uygulamak. LOJİSTİK a. Lojistikle ilgili her türlü makine park temin etmek kiraya vermek REKLAM a. Reklamla ilgili her türlü malzemeyi, makineyi alıp satmak. Atölyeler açmak fason işler yapmak b. Tüm resmi ve özel dairelerin reklam tabela işlerini almak yapmak c. Reklam malzemeleriyle ilgili ithalat ve ihracat yapmak. MEDİKAL a. Yurt içinde ve yurt dışında medikal ürünleriyle ilgili her türlü malzemeyi alıp satmak.



Geri Dön