11 / 05 / 2024

Soner Dağ

Soner Dağ

Son Dağ İnşaat Metal Lojistik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi, Soner Dağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

İstanbul’da konut göçü hızlanıyor! 

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, İstanbul’da konut göçünün hızlandığını söyleyerek, önemli değerlendirmeler yaptı...

Yabancıya satılan her 2 konuttan birisi İstanbul’da!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, Türkiye genelinde yabancıya satılan her 2 konuttan birisinin İstanbul’da yer alan konsept projelerden gerçekleştiğini ve bu talebi gören gayrimenkul geliştiricilerinin pazarlama çalışmalarını yabancı müşteri pazarına çevirdiğini değerlendirdi....

Soner Yalçın'ın villasında yeni kaçaklar tespit edildi iddiası!

Soner Yalçın’ın, sit alanında olan villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması “Bu kadarına pes” dedirtti. Kaçak yapıya ilişkin tutanak tutuldu, yıkım kararının yanı sıra para cezası da uygulandı...

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Soner Sesli: Çağdaş, inovatif projeler üretiyoruz!

Tekfen'den Paşabahçe'ye kadar 150'nin üzerinde kurumsal ofis, otel, mağaza ve konut projesine imza atan Mimari Atölye, yeni projelerle yoluna devam ediyor. Mimari Atölye Ortağı İç Mimar Soner Sesli, yurt içi ve yurt dışında nitelikli projeler ürettiklerini söylüyor.

Soner Çetin: Temel atmada rekor kırdık!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı açıklamada ilçede temel atma da rekor kırdıklarını söyledi.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bölgedeki kentsel dönüşüm projesini anlattı. Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesine imza atılacağını söyleyen Çetin, ''Herkesi ev sahibi yapacağız'' dedi.

Aşkı Hüda İnşaat Mimarlık Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşkı Hüda İnşaat Mimarlık Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Hamit Bahar, Soner Aratma ve Yunus Can Baylık imzasıyla kuruldu.

Sekataş İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekataş İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soner Kır tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Soner Çetin: İmar Adana'da kangren haline geldi!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği yönetici ve üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i konuk etmiş. Böyle bir buluşmada da haliyle sohbetin ana konusu kentimizin imar sorunu oluşturmuş.

Son Dağ İnşaat Metal Lojistik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Dağ İnşaat Metal Lojistik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi, Soner Dağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Soner Dağ Haberi

Soner Dağ

Son Dağ İnşaat Metal Lojistik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi, Soner Dağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Son Dağ İnşaat Metal Lojistik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. METAL a. Metal işleriyle ilgili her türlü alım ve satımı yapmak, proje...