01 / 05 / 2024

Son dakika: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 11 Nisan altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Son dakika: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 11 Nisan altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Altın fiyatları yükselirken yatırımcılar güncel altın fiyatları ile birlikte altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 11 Nisan altın bilezik fiyatları kaç TL? 



Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2000 doların altına geriledi. Bugün ise altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları ile birlikte altın bilezik fiyatları da arttı. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 11 Nisan altın bilesik fiyatları kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön