02 / 07 / 2024

Canlı altın fiyatları:22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 23 Mart altın bilezik fiyatları

Canlı altın fiyatları:22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 23 Mart altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın fiyatları ekonominin gündeminden düşmüyor. Bugün 22, 18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 23 Mart altın bilezik fiyatları.



Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Fed faizleri beklentilere paralel olarak faizi 25 baz puan daha artırarak yüzde 4,75-5,00 aralığına yükseltti. Bu hamleden sorna dolar düşüşe geçerken, altın fiyatları yükseldi. Bu hafta rekordan rekora koşan altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp samak isteyenler tarafından yakındna takip ediliyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatları kaç lira? 22, 18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 23 Mart altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön