04 / 05 / 2024

SON DAKİKA DEPREMLER: En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu? 5 Temmuz 2023 son deprem!

SON DAKİKA DEPREMLER: En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu? 5 Temmuz 2023 son deprem!

Türkiye için en son deprem listesi AFAD ve Kandilli verileriyle güncellendi. Son dakika deprem haberleri yakından izleniyor. İşte zaman zaman araştırılan 'Deprem mi oldu?' 'son dakika deprem' sorularının yanıtı...



Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ve çevresinde meydana gelen depremleri düzenli olarak takip ediyor ve en güncel deprem listesini paylaşıyor. 5 Temmuz tarihli güncel liste, son depremlerin konumunu ve büyüklüğünü öğrenmek için kullanılabilir. Bu liste aracılığıyla en son depremlerin yerini ve şiddetini görebilirsiniz.

SONDAKİKA: AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? En son deprem ne zaman oldu? İşte 4 Temmuz 2023 son depremler!AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? DEPREM OLDU? EN SON DEPREM NE ZAMAN OLDU? EN SON DEPREMLER!

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde son 24 saat içinde meydana gelen depremler ülke genelinde endişe yaratmaya devam ediyor. Özellikle Doğu Anadolu ve Ege bölgelerinde art arda yaşanan sarsıntılar, vatandaşları tedirgin ediyor.

En son 5 Temmuz 2023 tarihinde, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kaydedilen 1.7 büyüklüğündeki deprem, yerel saatle 18:33'te meydana geldi. Aynı gün içinde, Denizli'nin Çameli ilçesinde de 2.0 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Adıyaman'ın Sincik ilçesi ise 2.1 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Elazığ'ın Sivrice ilçesinde ise önce 2.2 ve daha sonra 3.4 büyüklüğünde iki ayrı deprem kaydedildi. Manisa'nın Sarıgöl ilçesi de 1.2 büyüklüğünde bir depremle etkilendi.


Geri Dön