18 / 05 / 2024

Son dakika! Dolar ve euro yükselişe geçti!

Son dakika! Dolar ve euro yükselişe geçti!

Piyasalar 19 mayıs Atatürk'ü anma ve gençlik spor bayramı nedeniyle kapalı. Piyasaların kapalı olduğu bu günde dolar/TL 8.40'ın üzerinde işlem görürken, euro/TL ise 10.30 seviyelerinde.



Dolar/TL, haftanın üçüncü işlem günününde yukarı yönlü seyrine devam ediyor. Dolar kuru 8.42 seviyelerine kadar çıktıktan sonra 8.40'ın üzerinde sabitlendi. Euro/TL ise 10.30 sınırına kadar çıktı ve şu saatlerde 10.27 seviyelerinde işlem görüyor. 

Son dakika! Dolar ve euro yükselişe geçti!

Dünya gazetesinin haberine göre; Dolar/TL, geçen hafta 8.50 seviyesini geçmişti bu haftaya ise düşüşle başlayarak 8.30'a kadar düştü. Bugün yaşanan yükselişle birlikte dolar/TL  hafta başıdaki düşüşünü geride bıraktı.

19 Mayıs 2021 dolar/TL ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön