01 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında son dakika! Altın öyle yükselişe geçti ki...

Altın fiyatlarında son dakika! Altın öyle yükselişe geçti ki...

Altın fiyatlar güne yükselişle başlayarak sekiz ayın zirvesine çıktı. Altın gün içerisinde yukarı yönlü hareket ederek yükseliş eğilimine devam etti. Peki altın fiyatları kapanışta kaç lira oldu? Son dakika güncel altın fiyatları...



Altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı'daki altın fiyatları araştırılmaya başlandı.. Altının onsu bu sabah saatlerinde 1,876 dolar seviyesinde güne başlarken, kapanışı yüzde 1.19 artışla 1.894 lira seviyesinde yaptı.

Altın fiyatlarında son dakika! Altın öyle yükselişe geçti ki...

Altının onsu bugün güne  1872  dolardan başlarken yükseliş trendine devam ederek günü 1.893 dolardan kapattı. Yatırımcılar tarafından en güvernli liman oarak görülen altın fiyatları günü yükselişle kapattı. Gram altın güne 826,86 liradan başlarken kapanışı ise 834 lira bandında yaptı.

Altın fiyatlarında son dakika! Altın öyle yükselişe geçti ki...

Ons altının yükselmesi diğer altın çeşitlerinin de yükselmesini sağlıyor. Bugün altın fiyatları yukarı yönlü hareket etti. Yeni çeyrek altın yüzde 2.71 artarak 1.365 liradan günü kapattı. Yeni yarım altın ise 2,730 liraya çıkarak günü yüzde 2.40 artışla kapattı.

Tam altın kapanışta 5,441 lira, Ata altın 5,581 lira, Atabeşli 27,790 lira ve gremse altın 13,483 lira seviyelerinde günü tamamladı.

Şerife ŞİŞOĞLU/Emlakkulisi.com

Altın fiyatları sekiz ayın zirvesinde! 17 Şubat 2022 altın fiyatları!

Dolar yükselişe geçecek mi? Bugün dolar kaç lira?

Gümüş yatırımı yapanlar dikkat! Gümüş tırmanışa geçti!

Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto paraların devi değerlenecek mi?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön