06 / 05 / 2024

Son dakika euro dipte! Bir kenarda 1 eurosu bile olanlar sizi ilgilendiriyor

Son dakika euro dipte! Bir kenarda 1 eurosu bile olanlar sizi ilgilendiriyor

Euro dolar karşısında değer kaybetmeye devam ediyor. Haftanın ilk işlem günü euro dolar paritesi 0,97 seviyesinin de altına düştü. Euro dolar karşısında bugün dipte! 



EURO DİPTE

Euro/TL kuru ve euro dolar paritesi gündemde olmaya devam ediyor. Dolar kuru tarihi rekorlar kırarken gözler euro kuruna çevrildi.

Dolar kuru bugün 18,45 TL seviyesinden güne başlarken euro satış fiyatı 18,04 TL alış fiyatı ise 17,90 TL seviyesinden güne başladı.

Son dakika euro dipte! Bir kenarda 1 eurosu bile olanlar sizi ilgilendiriyor

Döviz kurlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar endeksi cuma günü 20 yılın zirvesi olan 111,27'ye seyretti sonrasında ise 112 seviyesine ulaştı. Euro tarafında ise durumlar  tersine döndü. Dolar yükselirken euro düşmeye başladı. 

Euro bugün de dolar karşısında düşüşe geçerken euro dolar paritesi 0,96 bandından değerleniyor. Gelişmiş ülke merkez bankalarının yükselen enflasyonist baskılar karşısında agresif faiz artırımlarına devam edeceği beklentileri ile resesyon endişeleri derinleşirken, bu durum küresel çapta dolar talebinin güçlenmesine neden oluyor.

Euro, 1999 yılında piyasaya sürüldüğünde 1 euro 1,17 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Bu tarihten sonra euro, dolar karşısında hızla değer kaybetmeye başladı. Ekim 2000 senesinde euro 0,82 dolara kadar geriledi.

Euro'da korkutan senaryo alarm veriyor!

Euro için korkutan rakam şimdi açıklandı! Tehlike çanları çalıyor! Son dakika...

İslam Memiş altın için net tarih verdi: 1 Ekim için hazırlığınızı yapın

Bomba hamle... Dolar gümbür gümbür geliyor! Doları olanlar bakmadan geçmeyin

Geri Dön