29 / 04 / 2024

Son dakika: Gayrimenkul devininin kurucusu polis gözetimine alındı! Milyarder işadamı lokasyonunu terk edemeyecek

Son dakika: Gayrimenkul devininin kurucusu polis gözetimine alındı! Milyarder işadamı lokasyonunu terk edemeyecek

Gayrimenkul devinin kurucusu Vergrande'nin kurucusu milyarder Hui Ka Yan son dakika gelen habere göre polis gözetimine alındı. Milyarder işadamı bulunduğu lokasyonunu terk edemeyecek. İşte detaylar...



Çin'in borç krizindeki gayrimenkul devi Evergrande'nin kurucusu milyarder işadamı Hui Ka Yan polis gözetimine alındı. Milyarder işadamı, bulunduğu lokasyondan ayrılamayacak.

MİLYARDER İŞADAMI NEDEN GÖZETİM ALTINA ALINDI?

Borç krizindeki Çinli gayrimenkul devinin kurucusu olan Hui Ka Yan polis gözetimine alındı. Hui'nin eylül ayının başlarında polis tarafından götürüldüğü ve belirlenen bir yerde izlendiği belirtildi. 

64 yaşındaki milyarder işadamı Hui'nin neden gözetim alında olduğuna dair net bir bilgi gelmedi. 

Fakat söz konusu meydana gelen bu gelişme, borç krizi ile finans piyasalarını piyasaları çalkalayan vergrande krizinin ne yöne evrileceği konusunda soru işaretlerinin artmasına neden oldu.

Son dakika: Gayrimenkul devininin kurucusu polis gözetimine alındı! Milyarder işadamı lokasyonunu terk edemeyecek

YATIRIMCILARLA OLAN GÖRÜŞMESİNİ İPTAL ETTİ!

Evergrande Grubu, Çin’in en büyük borç yapılandırması olması beklenen anlaşmaya ulaşmak için yatırımcılarla temas halindeydi. Grup son dakikada yatırımcılarla olan görüşmesini iptal etmişti.

Bloomberg tarafından açıklanan Milyarderler Endeksi verilerine göre bir dönem Asya'nın en zengin ikinci insanı konumundaki Hui'nin 2017 yılında 42 milyar dolar olan serveti 1,8 milyar dolara gerilemişti. Evergrande'ın 2,39 trilyon yuan (327 milyar dolar) borcu bulunuyor.

MİLYADER YATIRIMCIDAN GAYRİMENKUL PİYASASI İLE İLGİLİ KRİTİK UYARI!

Milyarder yatırımcı Jeff Greene gayrimenkul sektörü ile ilgili kritik açıklamlarda bulundu. Milyarder yatırımcı Jeff Greene  gayrimenkul sektörünün her alanda sarsılacağını söyledi. 

Milyarder yatırımcı Jeff Greene yaptığı son dakika açıklamasında gayrimenkul yatırımcılarının sektörde fırsatlar yaratacak bir sıkıntı dalgasına karşı hazırlıklı olması konusunda uyardı. 

Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, milyarder yatırımcı Jeff Greene yaşanacak sıkıntının sebeplerini de uzaktan çalışmanın ofis boş pozisyonlarında artışa neden olması ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi esnasında ekonomiye enjekte edilen trilyonlarca doların yavaş yavaş tükenmesi şeklinde açıkladı.

Jeff Greene yaptığı açıklamada bu nedenlerin de  neredeyse tüm emlak sektörlerinde gerilemelere neden olacağının vurgusunu yaptı.

Milyarder yatırımcıdan son dakika uyarısı geldi: Gayrimenkulde büyük deprem olacak!

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 


 


Geri Dön