18 / 05 / 2024

Son dakika! Milyonların beklediği ödemeler yattı mı?

Son dakika! Milyonların beklediği ödemeler yattı mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın milyonlarca vatandaşa sağlamış olduğu nakdi ücret desteğinin bu ayki ödemelerinin ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Bakan Vedat Bilgin konu ile ilgili açıklama yaptı...



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından sonra alınan ekonomik önlemler kapsamında millyonlarca vatandaşa devlet tarafından nakdi ücret desteği verilmeye başlandı.

A Haber'de yer alan habere göre; bu destek ödemesinin son tarihi belli olsa da, mayıs ayı ödemelerinin hangi tarihte yatırılacağı konusunda araştırmalar devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin vatandaşlar tarafından merak edilen sorulara yanıt verdi. Peki, Mayıs ayı nakdi ücret desteği yattı mı? 2021 nakdi ücret desteği ne zaman bitecek? İşte merak edilenler...

Son dakika! Milyonların beklediği ödemeler yattı mı?

MAYIS AYI NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

Milyonlarca vatandaşın beklediği 2021 Mayıs ayı nakdi ücret desteği ödemelerinin bugün itibarıyla yapılacağı açıklandı. Bakan Bilgin yaptığı yazılı açıklamada, ödemelerin bugün banka hesapları üzerinden yapılacağını belirterek sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığıyla yatırılacağını kaydetti.

Milyonlara müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

 

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön