30 / 04 / 2024

Son dakika! Motorine bir zam daha: Pompa fiyatlarına yansıyacak! (19 AĞUSTOS 2022) 

Son dakika! Motorine bir zam daha: Pompa fiyatlarına yansıyacak! (19 AĞUSTOS 2022) 

Motorine zam geleceği yönünde haberler gündeme gelmeye başladı.. Benzin fiyatları günün en çok arama yapılan konuları arasına girdi. Vatandaşlar, ekonomideki dalgalanmalar nedeniyle güncel benzin, motorin ve LPG fiyatlarını araştırmaya başladı.. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...



Motorin ve benzin fiyatları, döviz kuru ve uluslararası piyasalarda yaşanan gelişmelere göre değişiklik göstermeye devam ediyor.  Son olarak Motorin grubuna 20 Ağustos Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruşluk zam geleceği öğrenildi. 

MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM SONRASI ZAM GELMİŞTİ!

Küresel piyasalardaki aşağı yönlü harekete paralel olarak indirim yapılan akaryakıt fiyatlarına zam geleceği iddiası geçtiğimiz hafta gündeme gelmişti.  Geçtiğimiz cumartesi günü benzin ve motorine uygulanan indirimin ardından 10 Ağustos'ta motorin fiyatlarına 1 Türk Lirası daha indirim yapılmıştı. Fakat bir kaç gün sonra motorin fiyatlarına 81 kuruş zam yapıldı. 

BENZİNDE BEKLENEN ZAM YAPILMIŞTI!

Benzin fiyatlarına ise 12 Ağustos'u 13 Ağustos'a bağlayan gece 1 lira 10 kuruş zam geldi.

MOTORİNE YAPILMASI BEKLENEN ZAM GERİ ÇEKİLDİ!

Benzine geçtiğimiz  gelen zammın ardından  motorin fiyatlarına 1 lira 26 kuruş zam yapılacağı öğrenilmişti Fakat uluslararası petrol fiyatlarının değişmesiyle motorine yapılan zam geri çekilmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön