21 / 05 / 2024

Son dakika! TMO hububatta arz edilen tüm ürünü alacak!

Son dakika! TMO hububatta arz edilen tüm ürünü alacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı son dakika açıklamasında üreticinin kayıtlı olan tüm ürününü almaya hazır olduklarını kaydetti.



Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak'ı ziyaret eden Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, bu sene ülke genelinde bereketli bir hasat sezonunu geçirildiğini söyledi.

Paylaşılan detaylara göre, Mart ayına kadar kuraklık riski olduğunu kaydeden Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal önemli açıklamalar yaptı.

Son dakika! TMO hububatta arz edilen tüm ürünü alacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal açıklamsında "Bahar aylarında gelen yağışların istikrarı hububat üretiminde ülkemizde son senelerin en yüksek rekoltesine ulaşmaya vesile etti. Yaşanan bu durum da büyük memnuniyet verici bir olay. Biz de tam bu noktada Toprak Mahsulleri Ofisi olarak alım fiyatlarının açıklanmasıyla birlikte hasat yapılan bölgelerde alım yerlerimizi açtık. Sürekli yeni depo alanları oluşturuyoruz, 4 milyon ton Toprak Mahsulleri Ofisi'nin depolama kapasitesine ek şekilde 3 milyon ton lisanslı depolardaki kapasiteyi de Toprak Mahsulleri Ofisi'ne tahsis ettik. 3 milyon ton civarında olan açık yığın sahasını da planladık. Toplamda 10 milyon ton ürünü stoklayabilecek hazırlıklarımızı yaptık."


Geri Dön