30 / 04 / 2024

Son yüzyılın en zengin adamından 12 altın kural!

Son yüzyılın en zengin adamından 12 altın kural!

Birleşik Devletler'in ilk milyarderi ve tüm zamanların en zengin insanlarından biri olarak bilinen John Rockefeller'dan 12 servet kuralı!



Dünyanın en zengin adamı olarak tanınan John Rockefeller, Birleşik Devletler'in ilk milyarderi olma unvanını taşıyor. John Rockefeller, John Davison Rockefeller olarak da biliniyor. Rockfeller'ın finansal durumunun ise mevcut para birimine çevrildiğinde 340 milyar doların üzerinde olduğu biliniyor.

Son yüzyılın en zengin adamından 12 altın kural!

JOHN ROCKFELLER'IN 12 SERVET KURALI!

John Rockfeller'ın 12 servet kuralı bulunuyor. Bu kurallar hayranları tarafından toplanan bilgilerden, alıntılardan, söylediği sözlerdden ve otobiyografik anı kitabında yer alan bilgilerden oluşuyor. John Rockfeller, bu kuralları tek oğlu John Davison Rockefeller, Junior'a öğretti. Rockfeller ailesi şimdi bile, dünyanın en en zengin hanedanlarından biri. Bu insanlar nasıl zengin olunacağını ve servetlerini nasıl koruyacaklarını çok iyi biliyor.

John Rockfeller, çok fakir bir aileden geliyor ve sıfırdan en zirveye yükseldi. Bunun nedeni ise John Rockfeller'ın 12 kuralını uygulamasıydı. İşte o kurallar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön