28 / 04 / 2024

SONDAKİKA: Vedat Bilgin'den Gazi aylıklarına zam müjdesi! Az önce açıkladı!

SONDAKİKA: Vedat Bilgin'den Gazi aylıklarına zam müjdesi! Az önce açıkladı!

Sondakika...Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, gazilere ödenen maaşların asgari ücret düzeyine çıkarılacağını açıkladı. Hemen ayrıntılara bakın...Son dakika...



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, gazilere ödenen maaşların asgari ücret düzeyine çıkarılacağını açıkladı. Yapılan düzenleme ile birlikte, gaziler arasındaki aylık farklılıkları da ortadan kaldırılmış olacak.

Bakan Bilgin, yaptığı açıklamada, "Gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle Gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz" dedi.

Bilgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Meclis'e sunduğumuz çalışmayla gazilerimize ödenen aylıkları asgari ücret düzeyine çıkarıyoruz. Düzenlememizle gazilerimiz arasındaki aylık farklılıklarını da ortadan kaldırıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlettir ve vatana fedakarca hizmet etmiş gazilerimizin yanındadır." dedi.

SONDAKİKA: Vedat Bilgin den Gazi aylıklarına zam müjdesi! Az önce açıkladı!

Gaziler, ülkemiz için fedakarlık yapan ve üstün cesaret gösteren kişiler olarak toplumda büyük saygı görüyor. Bu düzenlemeyle birlikte, gazilere ödenen maaşların artırılması ve aralarındaki aylık farklılıklarının ortadan kalkması, gazilerimize verilen değeri gösteren bir adım olarak görülüyor.

Bu düzenleme, aynı zamanda gazilerin ekonomik durumlarının da iyileştirilmesine katkı sağlayacak. Böylece, ülkemiz için canlarını feda eden gazilerimize daha iyi şartlar sağlanarak, hak ettikleri değer ve saygı gösterilmiş olacak.

Peki, gazi maaşları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar..


Geri Dön