29 / 04 / 2024

Sosyal destekte flaş gelişme! Bakan resmen açıkladı

Sosyal destekte flaş gelişme! Bakan resmen açıkladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek'ten (SED) yararlanan ihtiyaç sahibi ailelerin hesaplarına kasım ayında 356 milyon 906 bin 974 lira ödendiğini açıkladı.



Bakan Yanık, yaptığı yazılı açıklamada, aile bütünlüğüne önem verdiklerini ve ekonomik nedenlerle çocukların ailelerinden kopmaması için ihtiyaç sahibi aileleri desteklediklerini söyledi. Bu amaçla çocukların hem maddi hem de sosyal ve kültürel yönden desteklenmesi için SED hizmet modelinin uygulandığını ve ailelere düzenli aylık ödeme yapıldığını hatırlatan Yanık, bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelerin hesabına kasım ayında toplam 356 milyon 906 bin 974 lira yatırıldığını ve bu hizmetten 153 bin çocuğun yararlandığını ifade etti.

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan yardımlar sürüyor. Aileleri, kadınları, çocukları, yaşlıları ve işsizleri kapsayan sosyal yardımlar kapsamında birçok kişiye yardım eli uzatılması hedefleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön