29 / 04 / 2024

Sosyal medya devinde dev işten çıkarma! Yüzler kişi işsiz kalacak

Sosyal medya devinde dev işten çıkarma! Yüzler kişi işsiz kalacak

Profesyonel sosyal iş ağı ve sosyal paylaşım platformu LinkedIn bu yıl ikinci kez yüzlerce çalışanını işten çıkaracak. İşte merak edilen tüm detaylar...



Microsoft’un sahibi olduğu şirketten yapılan açıklamada, farklı pozisyon ve birimlerden toplamda 668 çalışanın işten çıkarılacağı ifade edildi.

Şirketin işten çıkarma sonrası, organizasyon yapısında ve karar verme süreçlerinde değişikliğe gidileceği belirtilerek, üyelerle müşterilere değer sunmaya devam edileceği açıklandı.

İŞTEN ÇIKARILANLARA DESTEK VERİLECEK
Şirketin yapacağı değişikliklerin, mühendislik, ürün, yetenek ve finans ekiplerindeki 668 pozisyonun azalmasıyla sonuçlanacağı bildirilen açıklamada, değişim sürecinden etkilenen çalışanlara destek sağlanmaya devam edileceği kaydedildi.

AYNI YIL İKİNCİ İŞTEN ÇIKARMA
LinkedIn, geçtiğimiz aylarda da Çin'deki yerel iş bulma uygulamalarını kaldıracağını belirterek 716 çalışanın işine son vermişti.

LİNKEDIN

LinkedIn, internetteki dünyanın en büyük profesyonel ağıdır. Doğru işi veya stajı bulmak, profesyonel ilişkiler kurmak ve güçlendirmek ve kariyerinizde başarılı olmak için ihtiyaç duyduğunuz becerileri öğrenmek için LinkedIn'i kullanabilirsiniz. LinkedIn'e masaüstü bilgisayardan, LinkedIn mobil uygulamasından veya mobil web deneyiminden erişebilirsiniz.

Eksiksiz bir LinkedIn profili, deneyim, beceri ve eğitim yoluyla benzersiz profesyonel hikayenizi sergileyerek fırsatlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir.

LinkedIn'i çevrimdışı etkinlikler düzenlemek, gruplara katılmak, makaleler yazmak, fotoğraf ve video yayınlamak ve daha fazlası için de kullanabilirsiniz.

LinkedIn, profesyonellerin ağ kurabildiği, profesyonel içerikler oluşturabildiği, etkileşimde bulunabildiği ve makaleler yayınlayabildiği bir sosyal platformdur.

Bir işletme sahibiyseniz LinkedIn for Business müşteri adayları oluşturmanıza ve şirketinizi pazarlamanıza olanak tanır.

LinkedIn'in ücretsiz ve Premium katmanları çeşitli özellikler ve işlevler sunar; üyeliğinizi LinkedIn'i nasıl kullanmak istediğinize göre özelleştirebilirsiniz.

İşe alım görevlileri ve işletme sahipleri istihdam sağlamak için doğru adaylara ulaşabilirler.

Kişisel markanız ile fikir lideri olarak kendinizi konumlandırabilirsiniz.

Hatırlarsınız 2003 yılında LinkedIn ilk ortaya çıktığı günlerde iş arayanlar ve işletmeler için en popüler platformdu.

2016 yılında Microsoft tarafından 26,2 Milyar dolara satın alındığından bugüne çeşitli değişimler geçiren LinkedIn günümüz iş dünyasında şirket karar vericilerine ulaşmak ve iş ilişkileri geliştirmek için en nitelikli sosyal platformdur.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön