04 / 05 / 2024

Sothebys Realty, Jane Fonda'nın evini ayağınıza getiriyor!

Sothebys Realty, Jane Fonda'nın evini ayağınıza getiriyor!

Oscar ödüllü dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Jane Fondanın evinde yaşamak istemez miydiniz Fondanın Atlantadaki bu iki katlı loft dairesi Sothebys International Realtynin portföyündeki sıradışı gayrimenkullerden sadece bir tanesi...



Sothebys ile dünyanın seçkin mekanları ayağınıza geliyor: Jane Fondanın evinde yaşamak ister misiniz..
 
Fondanın, iki kat boyunca yükselen cam cephesiyle, harika bir şehir manzarasına sahip dairesinin duvarlarını, ünlü sanatçı Andy Warholun eserleri süslüyor. 3 yatak odası ve 3 adet banyosu bulunan şehir merkezindeki daire, 1.950.000 dolar fiyatla yeni sahibini bekliyor.

Dünya genelinde bu ve buna benzer birçok özel mekan, Turkey Sothebys International Realty aracılığıyla, artık Türkiyedeki seçkin müşterilerin beğenisine de sunuluyor.


 
1976da kurulan, dünyanın 44 ülkesinde 550nin üzerinde ofisiyle lüks gayrimenkul satış ve danışmanlık hizmetleri veren Sotheby's International Realty, Hitay Yatırım Holdingin girişimiyle, Aralık 2010dan bu yana, Turkey Sothebys International Realty adıyla Türkiyede de hizmet veriyor. Turkey Sothebys International Realty, Türkiye'deki hizmetlerinin yanı sıra, dünyadaki ofisileri aracılığıyla, ülkemizde gayrimenkul satın almak isteyen yabancılarla, yurtdışında gayrimenkul sahibi olmak veya kiralamak isteyen Türklere, geniş bir fiyat yelpazesiyle, kişiye özel seçkin ve kaliteli seçenekler sunuyor.


Geri Dön