10 / 05 / 2024

Soyak Park Aparts'ta 90 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinat, 0 faiz!

Soyak Park Aparts'ta 90 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinat, 0 faiz!

Türk konut sektöründe ilklerin yaratıcısı Soyak, 15 ay sonra Halkalıda yeni bir yaşamın kapılarını açacak Soyak Park Aparts projesinde fırsat üstüne fırsat sunuyor



Soyaktan cebimden daha az para çıksın diyenlere fırsat üstüne fırsat!

Soyak kalitesinin en modern teknoloji imkânlarıyla sunulduğu Soyak Park Apartsda yüzde 0 faiz oranı ile ev sahibi olabilir ya da peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde yüksek standartlı ve öncü projeleri hayata geçiren Soyak; yüksek kaliteyi uygun fiyatlarla sunma hedefi ile Halkalıda yeşil ve maviyi huzurla buluşturan projesi Soyak Park Apartsda özel bir kampanya ile yeni yılı karşılıyor. Dairelerin yüzde 65'inin satıldığı, 15 ay sonra teslim edilecek olan Soyak Park Apartsda yüzde 5 peşinat ve yüzde 0 faiz oranının yanı sıra peşin alımlarda yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor.  Soyak; kaliteye, lükse ve ayrıcalıklı yeni nesil bir yaşama daha az ödeyerek kavuşmak isteyenleri bekliyor!

Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleriyle her zevke hitap eden ve toplam 1121 konuttan oluşan Soyak Park Apartsda daire fiyatları 90 bin TLden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanya müşteri odaklı ödeme planına göre; artan taksitli, sabit taksitli veya ara ödemeli esnek ödeme planı alternatifleri de içeriyor.

Doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine özen gösterilen Soyak Park Aparts projesi; özel peyzaj tasarımlı bahçeleri, suni gölü, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları, sosyal tesisleri ile sakinlerine, keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Az katlı bina yaklaşımında planlanan ve Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğine uygun şekilde geliştirilen Soyak Park Aparts, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla, gelecekte de kazanma sözü veriyor. Otomatik bahçe sulamanın yanı sıra toprağa karıştırılan granüller kullanılarak az suyla sağlıklı yeşil alanlar oluşturulan Soyak Park Apartsda ortak alanlarda fotoselli batarya sistemleri, çevre aydınlatmasında LEDli sistemler ve su ısıtmasında güneş paneli kullanımı ile tasarruf sağlanması planlanıyor.

Soyakın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede; 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra dairelere kadar getirilen fiber kablo imkanıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV, görüntülü konuşma yapılabilen IP telefon ve kablosuz internet hizmeti sunuluyor. Dairelerde ise merkezi uydu bağlantısı bulunuyor.

www.soyak.com.tr
444 0 795 (SYK)


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön