03 / 05 / 2024

Soyak Park Aparts'ta 96 bin TLden başlayan fiyatlarla!

Soyak Park Aparts'ta 96 bin TLden başlayan fiyatlarla!

Soyak’ın İstanbul Halkalı’daki yeni projesinin satışları özel fiyatlar ve uygun ödeme koşullarıyla sürüyor. Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, “İstanbul’da yeni nesil bir yaşam projesine yatırım ya



Soyak’ın İstanbul Halkalı’daki yeni projesinin satışları özel fiyatlar ve uygun ödeme koşullarıyla sürüyor. Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, “İstanbul’da yeni nesil bir yaşam projesine yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyoruz ” dedi.
Soyak Holding CEO’su M. Emre Çamlıbel, Soyak Park Aparts’la İstanbul’da yeni bir Soyak projesi için oluşan talebe en güzel şekilde cevap vermeye çalıştıklarını belirterek, “3 yıl boyunca İstanbul’daki yeni projemizi bekleyen müşterilerimiz, Atakent’teki konutları hemen satın aldı” dedi. Yoğun satış temposu yüzünden satış ekibi ve internet altyapısının desteklendiğini belirten Çamlıbel, hızlı satış grafiğinin devam ettiğini söyledi. 
Soyak Park Aparts, satın alırken sunduğu ödeme avantajlarının yanı sıra, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla, gelecekte de kazanma imkanı sağlayacak.  Daire fiyatlarının 96 bin ile 400 bin TL arasında değiştiği Soyak Park Aparts’da, bahçeli ve dubleks kent evlerinin fiyatları, 230 bin ile 650 bin TL arasında değişiyor.  Soyak Park Aparts’da, her bütçeye uyarlanabilecek artan taksit ve ara ödemeli esnek ödeme planları yer alıyor.  Projede, yüzde 5 peşinat ve 120 aya varan vade seçenekleri ile kaliteli bir yaşama kavuşmak mümkün.
Milliyet Emlak


Geri Dön