05 / 05 / 2024

Soyak, rezidans, villa ve konut yaptıracak firma arıyor!

Soyak, rezidans, villa ve konut yaptıracak firma arıyor!

Soyak Yapı, İstanbul ve İzmir 'de yaptıracağı konut projelerinin yapımı için anahtar teslimi götürü bedel yöntemine uygun olarak teklifle ihale edecek



Soyak Yapı tarafından yapılan açıklamalara İstanbul ve  İzmir  'deki konut projeleri, götürü usulle ihale edilerek inşa ettirilecek. Soyak,   binaları yaptıracağı firmaları ön yeterlilik sürecine tabi tutarken birlikte çalışacağı firmaların villa, rezidans ve konut projelerinde yeterli olmalarını istiyor.

Firmalardan istenen özellikler ise şöyle:
Villa, rezidans projesi için müracat edecek firmaların son 5 yılda bir sözleşme kapsamında en az 10 bin metrekare villa/rezidans inşaatını tamamlamış olmaları.
Konut projelerine müracaat edecek firmaların ise son 5 yıl içinde bir sözleşme ile en az 400 konutluk bir projeyi altyapı ve çevre düzenlemesi de dahil olmak üzere tamamlamış olmaları gerekiyor. Bu özellikleri taşımayan firmalara ön yeterlilik müracaat dosyası verilmeyecek.

Konuyla ilgilenen firmaların 7 Ekim 2011 tarihine kadar Gardenya Plaza 1 Kat 6 34758 Ataşehir İstanbul adresine veya 456 50 95 numaralı telefona müracaat etmeleri gerekiyor.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön