01 / 05 / 2024

Soyak Siesta 1. ve 2. etap inşaatları tamamlanmak üzere!

Soyak Siesta 1. ve 2. etap inşaatları tamamlanmak üzere!

Soyak Siesta projesinin 1. ve 2. etaplarının sahiplerine teslim süresi gittikçe yaklaşıyor. Projenin ilk etaplarının inşaatının tamamlanmak üzere olduğu, peyzaj çalışmalarının hızla sürdüğü Soyak Siesta'da herşey sak



Soyak Siesta'nın peyzajında kullanılan kaktüs bahçeleri, palmiye, zeytin ağaçları, izmir mimozası, lavanta ve süs narları gibi renkl bitki örtüsü, led teknolojinin kullanıldığı yeni nesi aydınlatma sisteminin uyumlu renkleriyle vurgulanıyor. Soyak Siesta teraslarında günün yorgunluğunu atmak isteyenler için eşsiz bir güneşlenme ve sosyalleşme imkanı sunarken, yansıma havuzları görsel bir şölene dönüşüyor.

Komşuluk ilişkilerini güçlendirecek farklı sosyal alanların sunulduğu projede ev sahibi olanlar, evlerinin yakınında spor yapma imkanına da kavuşuyor. Projede planlanan ticaret merkezi sayesinde Soyak Siesta sakinleri günlük ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılarken; çocuklar kendileri için tasarlanan oyun alanlarında keyifli zamanlar geçirebilecek.  Yüzme havuzları, kafe alanları, açık ve kapalı otoparklar da, projede yaşam kalitesine destek olan unsurlar olarak yer alıyor.  Soyak Siesta, izmir çevre yoluna direkt bağlantı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.

Proje, ev sahiplerine farklılaşan yeni nesil yaşam anlayışına uygun alanlar sunarken, yatırımcılar için de çekim merkezi olmaktadır. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nın konut araştırmasına göre, Soyak müşterileri aynı zamanda ekonomik bilinci yüksek bir kitle olan yatırımcılardan oluşuyor. Özellikle Soyak Siesta'ya yabancı yatırımcıların ilgisini, marka değerinin yanı sıra, projemizin sürdürülebilir yaşama olan katkısı ile öne çıkmasına da bağlıyoruz. Tasarımlar ve ürün seçimleri sürdürülebilir yaşamı destekleyen çevre dostu tasarım ve mimari ile planlanan Soyak Siesta'nın, enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile ısınma, aydınlatma masrafları konusunda da avantaj sağlaması hedefleniyor. Böylelikle hem çevre korunurken aynı zaman da düşük aidat giderleri imkânı sunmuş olunuyor.
Soyak

www.soyak.com.tr
[email protected]

444 0 795 (SYK)


Geri Dön