28 / 04 / 2024

Soyak Siesta Oxygen İzmir ne zaman teslim?

Soyak Siesta Oxygen İzmir ne zaman teslim?

Firma: Soyak Yapı

Proje: Siesta Oxygen

Soyak Siesta Oxygen İzmir ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Soyak Siesta Oxygen İzmir projesinde fiyatlat 148 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...




Soyak  Siesta Oxygen  projesi  İzmir  Karşıyaka'da yükseliyor. Soyak Siesta Oxygen projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler bulunuyor. Soyak Siesta Oxygen İzmir ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Soyak Siesta Oxygen İzmir projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. 120 aya kadar banka kredisinin kullanıldığı Soyak Siesta Oxygen projesinde fiyatlar 148 bin TL'den başlıyor.


Soyak Siesta Oxygen satış ofisi ile 444 0 795 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Soyak Siesta Oxygen projesinde daire alanları 48 - 186 metrekare arasında değişiyor.



Soyak Siesta Oxygen İzmir ne zaman teslim?


Soyak Siesta Oxygen İzmir ne zaman teslim sorusuna Aralık 2015 yılı cevabı veriliyor. Soyak Siesta Oxygen projesinde 2 bin TL peşinatla, 120 aya kadar olan kredi taksitleri 1 yıl ertelemeli olarak ödeniyor.


İzmir Soyak Siesta Oxygen projesinde yüzme havuzu, vitamin bar, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Soyak Siesta Oxygen nerede?

6659 Sokak No.5 Cumhuriyet Mahallesi Karşıyaka / İzmir



İzmir Siesta Oxygen iletişim 

Telefon: 444 0 795 

Web: www.soyak.com.tr


projeye sor



Geri Dön