01 / 05 / 2024

Soyak Siesta Oxygen yarın satışta! 119 bin liraya!

Soyak Siesta Oxygen yarın satışta! 119 bin liraya!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Siesta Oxygen

Siesta Evleri'nin 5. etabı olan Soyak Siesta Oxygen yarın satışa çıkıyor. Aralık 2015'te tamamlanacak olan Soyak Siesta Oxygen etabında daire fiyatları 119 bin liradan başlayarak değişiyor...




Soyak Yapı imzasını taşıyan Soyak Siesta Oxygen projesi Siesta Evleri'nin 5. etabı olarak yükseliyor. Soyak  Siesta Oxygen  projesi  İzmir  Karşıyaka'da inşa ediliyor. Soyak Siesta Oxygen satışları yarın başlıyor.


Toplam 2 bin 200 adet daireden meydana gelen Soyak Siesta Evleri'nin, Soyak Siesta Oxygen etabında 380 adet daire yer alıyor. Soyak Siesta Oxygen fiyat listesi 119 bin liradan başlayarak değişiyor.


Soyak Siesta Oxygen daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sunuluyor. Soyak Siesta Oxygen ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitlendirme yapılıyor.


Soyak Siesta Oxygen satış ofisi ile 444 0 795 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Soyak Siesta Oxygen teslim tarihi 2015 yılının Aralık ayı olarak belirtiliyor. Soyak Siesta Oxygen projesi 10 katlı 3 blok olarak yükseliyor.


Soyak Siesta Oxygen İzmir projesi içerisinde tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, masaj odası, sauna, fitness center gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Soyak Siesta Oxygen iletişim

Telefon: 444 0 795 

Web: www.soyak.com.tr


projeye sor



Geri Dön