02 / 05 / 2024

SPK piyasayı okuyabiliyor mu?

SPK piyasayı okuyabiliyor mu?

Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "SPK piyasayı okuyabiliyor mu?" başlıklı bir analiz yayınladı. İşte Mehmet Mescioğlu'nun o paylaşımı ve yapılan yorumlar...



Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "SPK piyasayı okuyabiliyor mu?" başlıklı bir analiz yayınladı.

Mehmet Mescioğlu resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/mehmetmesci'den yaptığı paylaşımda her hafta 3-5 milyar TL'lik halka arzın onaylandığı belirterek. Piyasaya her hafta bu kadar yeni para giriyor mu? sorusunu sordu.

Mehmet Mescioğlu "Cuma günü tam 19 hisse için onay verdiniz. Bu payları da alabilecek kadar likidite var mı piyasada?" sorusunu da sorarak, "Yetmedi bu perşembe 2 tane de bedelli sermaye artışı onaylandı." ifadelerini kullandı.

Mescioğlu paylaşımını şu ifadelerle sonlandırdı: "Umarım her şey kontrolünüz altında ilerliyordur. Sermayeyi tabana yayalım derken tahtaları tabana yaymazsınız."

İşte Mehmet Mescioğlu'nun o paylaşımı...

SPK piyasayı okuyabiliyor mu?

1.) Halka Arzlar: Her hafta 3-5 Milyar TL lik halka arz onaylanıyor. Piyasaya her hafta bu kadar yeni para giriyor mu?

2.) Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu: Cuma günü tam 19 hisse için onay verdiniz. Bu payları da alabilecek kadar likidite var mı piyasada ?

3.) Bedelli Sermaye Artışı: Yetmedi bu perşembe 2 tane de bedelli sermaye artışı onaylandı. 

Umarım her şey kontrolünüz altında ilerliyordur. Sermayeyi tabana yayalım derken tahtaları tabana yaymazsınız.


Peki söz konusu durum için vatandaşlar ne diyor? İşte Mehmet Mescioğlu'nun o paylaşımına gelen yorumlar...

 

 

 

Faizler 20 yılın zirvesinde! 2 milyon liranın 3 aylık faiz getirisi ne kadar?

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

Borsacılar Avrupakent GYO'daki yüzde 10'luk iskontoyu az buldu!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön