01 / 05 / 2024

SPK'dan Deniz Finansal Kiralama'nın 100 milyon TL kira sertifikası ihracına onay!

SPK'dan Deniz Finansal Kiralama'nın 100 milyon TL kira sertifikası ihracına onay!

Deniz Finansal Kiralama tarafından 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracına ilişkin SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesi yayınlandı...



Deniz Finansal Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platform'unda (KAP) sermaye kurulu tarafından onaylanan tertip ihraç belgesi hakkında açıklama yaptı. 

Deniz Finansal Kiralama tarafından Vakıf Katılım Varlık Kiralama A.Ş.'nin ihraççı olarak yer alacağı, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 100 milyon TL tutarında ve azami 364 gün vadeli yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesi yayınlandı.

Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'nin KAP açıklaması: 
Şirketimizin "Fon Kullanıcısı/Kaynak Kuruluş" olarak yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 300.000.000.-TL (ÜçYüzMilyonTürkLirası) ihraç tavanı içinde farklı tertip, vade ve türlerde kira sertifikası ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru, SPK'nın 10.10.2019 tarih ve 57/1302 sayılı kararı ile onaylanmıştı. Bu ihraç tavanı kapsamında, Vakıf Katılım Varlık Kiralama A.Ş.'nin ("VKŞ") ihraççı olarak yer alacağı, ve şirketimiz tarafından, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 100.000.000.-TL (YüzMilyonTürkLirası) tutarında ve azami 364 gün vadeli yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi ekte sunulmuştur.

Tertip ihraç belgesi için tıklayın


Geri Dön