02 / 05 / 2024

Spradon Quartz'ta 129 bin TL'ye! 5 bin TL peşinatla!

Spradon Quartz'ta 129 bin TL'ye! 5 bin TL peşinatla!

Kuzu Grup'un, çevresine pozitif enerji veren bir taş olan Quartz'tan esinlenerek oluşturduğu Spradon Quartz Evleri, 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla yarın satışa çıkıyor



Bugüne kadar hayata geçirdiği farklı projeleriyle Bahçeşehir'in değerine değer katan Kuzu grup, yepyeni bir projeyi daha Bahçeşehir'in merkezinde hayata geçiriyor. Toplamda 1045 daireden oluşan ve 53 bin m2 yerleşim alanı üzerinde yükselen Spradon Quartz Projesi, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 konut tipleriyle güvenli ve kazançlı yatırım yapmak isteyenlerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Şu ana kadar 150 kişinin ön talepte bulunduğu proje yarın satışa çıkıyor.





Spradon Quartz Projesi, özellikle yatırım için gayrimenkulün ön plana çıktığı bugünlerde, Bahçeşehir'de yatırım yapmayı planlayanları memnun edecek finansal avantajları da beraberinde getiriyor.





5 bin TL peşinatla sahip olunabilen Spradon Quartz Evleri, 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Tek ara ödeme Ağustos 2010 tarihinde, dairenin değerinin yüzde 30'u olarak yapılıyor.





Ayrıca yapımı halen devam etmekte olan Spradon Quartz Projesi'nin tesliminin 18 ay sonra gerçekleşti-rilmesi planlanıyor. Çevresine pozitif enerji veren bir taş olan Quartz'tan esinlenerek oluşturulan Spradon Quartz Projesi'nin Quartz ailesinin diğer taşları olan Akik, Opal, Ametis ve Oniks4ten oluşan 4 farklı bölümü bulunuyor. Estetik görünümleriyle çevrelerini güzelleştiren bu taşlar, aynı zamanda pozitif enerji yayma güçleri ile bu projeye ilham kaynağı oldu. Gece ve gündüz keyifli bir yaşam için her türlü ayrıntının düşünüldüğü Spradon Quartz'da, 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti sağlanıyor.





0212 444 58 98





www.spradon.com


Geri Dön