30 / 04 / 2024

Squaro Edge 12 küvetleri daha zarif hale getiriyor!

Squaro Edge 12 küvetleri daha zarif hale getiriyor!

Banyolarda lüks kavramının yeni adı: Villeroy&Boch’un yeni serisi Squaro Prestige… Ger-çek ahşap kaplamalar serbest duran Squaro Edge 12 küvetleri daha zarif hale getiriyor.



Banyolarda lüks kavramının yeni adı: Villeroy&Boch’un yeni serisi Squaro Prestige… Ger-çek ahşap kaplamalar serbest duran Squaro Edge 12 küvetleri daha zarif hale getiriyor. Ödüllü banyo tasarımına dayanarak ince kenarlarla ve yenilikçi Quaryl malzemesiyle üretilen lüks Squaro Prestige küvetler banyolarında eşsiz ve elegan bir atmosfer yaratmak isteyenler için mükemmel fırsatları sunuyor. Yüksek kalite ile üretilen serbest duran Squaro Edge 12 küvet, uluslararası tasarım trendleri ile tasarlanıyor. 


Gerçek ahşap kaplama sayesinde yüksek estetik değerlere sahip bir tasarım… 

Squaro Prestige, 2014 yılında İç Mimaride Yenilik ödülünü (Interior Innovation Awards 2014) kazanan Squaro Edge 12 banyo tasarımının daha zarif şekilde yorumlandığı bir seri olarak öne çıkıyor. Her bir ürün Almanya’daki fabrikada çok özenli bir şekilde elle dekore ediliyor. Banyo küvetinin dekore edilmesi yaklaşık 32 saatlik bir çalışma süresini kapsıyor. Her biri özenle cilalannmış ve böylelikle her biri eşsiz hale gelen ahşap kaplamalar koyu kestane, Rouble Burl ahşap; saten ceviz, porsuk ağacı, Avrupa meşesi ve tütsülenmiş meşe seçenekleri sunuyor. Dahası; Octagon sütun banyo lavabosunu tamamlayan mocha deri kaplama da içeriyor. Ayrıca her bir küvetin Villeroy&Boch kalite sertifikası bulunuyor. 



Geri Dön