29 / 04 / 2024

SsangYong 2022 güçlenen karakteriyle yollarda SsangYong 8 Ekim 2022 fiyat listesi

SsangYong 2022 güçlenen karakteriyle yollarda SsangYong 8 Ekim 2022 fiyat listesi

SsangYong’un pickup modelleri arasında son yıllarda dikkat çekmeyi başaran son modeli Musso Grand makyajlı versiyonuyla Türkiye listelerinde ses getirdi. Amerikan modellerini hatırlatan güçlü bir karaktere bürünen modelin pazar payını artırmada eli önemli ölçüde iyileştirilmiş durumda.



Ssangyong Musso Grand omuz kanadı tasarımlı ve etrafı saran stop lambaları eşsiz bir şekilde dış tasarımı tamamlarken, reflektörler daha fazla güvenlik için araç görünürlüğünü arttırır. Kasa iç yüzeyi özel bir kaplama ile korunur ve kasanın her bir köşesindeki katlanabilir halkalar yükü emniyet altına almak için kullanılabilir. Kasa içinde, elektrik prizi olması ayrıca kolaylık sağlar.

Zarif ve aynı zamanda etkileyici ön tasarımın merkezinde, yatay krom destekli ızgara bulunur. Izgaradan kaportaya ve yanlara doğru devam eden dinamik çizgiler, dolgun cephesi ile birlikte Musso'nun çekici tasarımının altını çiziyor. 

Yeni 4 katmanlı şasi sayesinde, yol yüzeyinden veya motor kabininden gelen ses araç içindekileri rahatsız etmeyecek kadar azaltılmıştır. Aynı zamanda kaza anında araç içindekilerin yaralanma riskleri
de en aza indirilmiştir.

Ssangyong Musso Grand 202 PS güç ve 441 Nm tork sunan 2157 cc dizel motorla satılmaktadır. Seçilebilir 4X4 çekiş sistemi mevcut olup 6 ileri otomatik şanzıman bulunmaktadır. 2H, 4H ve 4L sürüş modları sunmaktadır.


Geri Dön