12 / 05 / 2024

SsangYong Korando`ya çılgın zam! Fiyatını gören şaştı kaldı! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

SsangYong Korando`ya çılgın zam! Fiyatını gören şaştı kaldı! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Mart 2023 SsangYong Korando fiyatı resmi olarak açıklandı! Ssangyong Korando bu ay şok edici bir zam aldı! Peki, SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 16 Mart 2023 fiyat listesi...



SsangYong Korando Mart 2023 fiyatı belli oldu. Ssangyong Xianglan Adası bu ay tamir edilmedi. SsangYong Korando, Kore dayanıklılığını ve teknolojisini en iyi SUV ve sedanlarla birleştiren bir deneyim sunuyor. Şimdiye kadar üretilmiş en gelişmiş Korando modeli, yetenekleri ile göz dolduruyor.

Apple CarPlay ve Android Auto sistemleri sayesinde akıllı telefonunuzun ekranı ile senkronize edebilir, menüleri sesli veya dokunmatik olarak kullanabilirsiniz. Geri görüş kamerası ile aracınızın arkasında neler olduğunu detaylı bir şekilde görebilirsiniz. En son teknoloji ile donatılmış 10,25” Ghost saat kadranı, sürüş verilerinizi izler ve görüntüleme ve kullanım kolaylığı için bir gündüz/gece gösterge anahtarına sahiptir. Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDW) sistemi, aracın hareket ettiği şeritten belirgin olmayan bir sapma algıladığında sürücüyü uyarmak için bir ön kamera modülü kullanır.

LKA teknolojisi, şerit değiştirme girişimini sinyal olmadan algılar ve aracı şeritte tutmak için elektrikli direksiyonu otomatik olarak düzeltir.

SDA, hızınızı ve takip mesafenizi sürekli olarak izler ve öndeki araçla güvenli takip mesafesini korumadığınız takdirde sizi uyarır. DAA, sürücü davranışını sürekli olarak izler ve sürücülere uyku hali belirtileri göstermeleri durumunda mola vermelerini söylemek için akustik sinyaller kullanır.

Dik bir yokuşta HDC özelliği devreye girdiğinde araç otomatik olarak vites küçültür, fren yapar ve güvenli bir şekilde iner. Dünyanın en iyi araç özelliklerinden biri olarak kabul edilen Aisin 6 vitesli otomatik şanzıman, mükemmel yakıt ekonomisi ve yumuşak, sessiz vites geçişleri sunar.

SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 16 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön