29 / 04 / 2024

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine muhteşem fırsat: Evden bile çıkmadan 10.000 TL alabilirsiniz!

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine muhteşem fırsat: Evden bile çıkmadan 10.000 TL alabilirsiniz!

Sadece emekli maaşıyla geçinmekte zorlanan bireyler için ek gelir fırsatı doğdu. 4A, 4B ve 4C statüsündeki emeklilere yönelik olarak, bankalar tarafından Ağustos ayı içerisinde 10.000 TL tutarında özel bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.



Temmuz ayının başından itibaren Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK), Bağ-Kur, emekli memur ve emekli EYT vatandaşlarının maaşlarına yapılan zam, emekliler için olumlu bir gelişmeyi beraberinde getirdi. Bu zam artışlarına paralel olarak bankalar da emeklilere yönelik teşviklerini artırmaya başladı.

Temmuz ayındaki emekli maaşı zammının ardından, birçok banka emeklilere özel teşvikler sunarak müşteri portföyünü genişletmeyi amaçlıyor. Özellikle kamu bankaları ve özel bankalar, emeklilere cazip fırsatlar sunarak rekabeti artırıyor. Bu teşviklerle, sadece maaşıyla geçinmekte zorlanan emeklilerin ekonomik yükleri hafiflemiş olacak.

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine muhteşem fırsat: Evden bile çıkmadan 10.000 TL alabilirsiniz!

EMEKLİLER HEMEN BAKSIN! HANGİ BANKA NE KADAR EMEKLİ PROMOSYONU VERİYOR?

  • ING Bank: En yüksek terfi oranlarından birine sahip olan ING Bank, emeklilere maaş aralığına bağlı olarak terfi imkanı sunuyor. Emeklilere sunulan promosyon ücretleri minimum 5.100 TL ile 8.500 TL arasında değişiyor. ING Türkiye ayrıca, turuncu yan haklar ile emeklilere cazip fırsatlar sunmayı sürdürüyor.
  • Yapı Kredi Bankası: 31 Ağustos 2023'e kadar geçerli olan kampanyasıyla Yapı Kredi Bankası, 3 yıl boyunca maaş alma taahhüdü veren emeklilere maaş aralığına göre 9.000 TL'ye kadar artırılan promosyon tutarları sunuyor.
  • Türkiye İş Bankası: Emeklilere yönelik cazip promosyon fırsatları sunan İş Bankası, 31 Ağustos 2023'e kadar geçerli kampanyasıyla emeklilere 7.500 TL'ye varan promosyon ödemeleri imkanı sunuyor. Ayrıca ek koşulları sağlayan emekliler ek promosyon alma fırsatına da sahip.
  • Akbank: Akbank, emekli maaş hesabını bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca bankadan maaş alan emeklilere 3.000 TL chip para ile birlikte toplamda 10.000 TL'lik emeklilik desteği sunuyor. Promosyon başvuruları banka şubeleri, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden yapılabiliyor.
  • Ziraat Bankası: Kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, Temmuz ayındaki emekli ikramiyesini 7.000 TL'ye yükseltti. Ayrıca düşük faizli kredi seçenekleri de emeklilerin kullanımına sunuldu.
  • Denizbank: Ağustos ayında kampanya tutarını artıran bankalardan biri olan Denizbank, maaşlarını 3 yıl boyunca bankaya taşıyan emeklilere 5.000 TL'ye yükseltilen destek sunuyor.

Emeklilere yönelik bankaların sunduğu bu teşvikler, emeklilerin ekonomik sıkıntılarını hafifletmeye ve daha rahat bir yaşam sürmelerine olanak tanımayı amaçlıyor. Bankaların rekabeti artırmak için sunduğu bu teşvikler, emeklilerin finansal durumunu olumlu yönde etkilemeyi hedefliyor.

Artçı depremler ne zamana kadar devam eder?
İş Bankası'ndan müjde gibi müjde! Bu kampanya size ilaç gibi gelecek!
8.240 TL talep edenler boşuna beklemesin! Aile Bakanlığı'ndan bu kişilere hiçbir ödeme yapılmayacak!

Geri Dön