29 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan müjde gibi müjde! Bu kampanya size ilaç gibi gelecek!

İş Bankası'ndan müjde gibi müjde! Bu kampanya size ilaç gibi gelecek!

İş Bankası'ndan gelen müjdeli bir haberimiz var! Sizi coşturacak bu kampanya sayesinde adeta şifa bulacaksınız. Son fırsat tarihi ise 30 Eylül 2023 olarak belirlendi.



Tatil planları yapanlar için harika bir fırsat geldi! Pazarama Tatil, 17 Temmuz - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacak muhteşem bir indirim kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında, yurt içi ve yurt dışı otellerde yapacağınız 10.000 TL ve üzeri rezervasyonlarda tam 600 TL indirim fırsatını kaçırmayın.

Pazarama Tatil, kampanya süresince kullanabileceğiniz özel bir indirim kodu sunuyor. 'PAZARAMA600' kodunu rezervasyon ödeme ekranındaki 'indirim kodunuz' alanına girdiğinizde, toplam tutardan anında 600 TL indirim sağlanacak. Bu fırsatı 31 Aralık 2023 tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarınızda kullanabilirsiniz.

 İş Bankası ndan müjde gibi müjde! Bu kampanya size ilaç gibi gelecek!

Kampanyanın geçerli olduğu satış aralığı 17 Temmuz 2023 tarihinden başlayarak 30 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek. Ancak seyahat etme aralığı daha geniş: 17 Temmuz 2023 tarihinden 31 Aralık 2023 tarihine kadar olan rezervasyonlarınızda indirimden yararlanabilirsiniz.

Kampanyaya katılabilecek kartlar da oldukça geniş bir yelpazeye sahip. İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve MaxiPara Kartlar bu indirim kampanyasına dahil edilmiştir. Kampanyaya ticari kartlar ve belirli işlemler dâhil değildir.

 İş Bankası ndan müjde gibi müjde! Bu kampanya size ilaç gibi gelecek!

Ayrıca, kampanya kapsamında yer alan oteller yurt içi ve yurt dışında bulunan tüm bölgeleri kapsamaktadır. Hem peşin hem de taksitli ödemeler ile Maximil / MaxiPuan kullanılan işlemler kampanya avantajından yararlanabilirler.

Kampanya koşulları konusunda Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Pazarama Tatil, değişiklik yapma veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.

Eğer tatil planlarınızı daha ekonomik hale getirmek istiyorsanız, Pazarama Tatil'in bu cazip indirim kampanyasını kaçırmayın. Unutmayın, harika bir tatil deneyimi sizi bekliyor.

8.240 TL talep edenler boşuna beklemesin! Aile Bakanlığı'ndan bu kişilere hiçbir ödeme yapılmayacak!
Emeklilere yeni ödeme müjdesi: Maaşı 7.500 TL üzeri emeklilere anında 10.000 TL ödeme fırsatı!
Sigorta girişi geç bildirilenler için emeklilik yolu: İş kanunu detayları ve erken emeklilik fırsatları!

Geri Dön