05 / 05 / 2024

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde geldi! Bayram ikramiyesi için açıklama geldi!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde geldi! Bayram ikramiyesi için açıklama geldi!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine karşılıksız 2000 TL ödeme yapılacak. Devlet bayram harçlığı verecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ödeme için onay verdi.   İşte ödeminin tüm detayları...



SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde geldi! Bayram ikramiyesi için açıklama geldi!

Maaşa ek 2000 TL ödenecek

2023 yılı bayram ödemesi merakla beklenirken SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin yüzünü güldüren haber geldi. Aile bakanlığı ödeme tarihlerini açıkladı.

Emekli maaşına ek olarak 2000 TL bayram ikramiyesi ödenecek. Bayram ikramiyelerini ödeme tarihleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Konuyla ilgili olarak aile ve Sosyal hizmetler bakanlığı bir açıklama yaptı. Yüzbinlerce emekle için bu ödeme erken bir tarihe çekildi. 17 Nisan tarihinde emeklilerin hesaplarına bu ödeme geçirilecek.

Emekli maaşlarına bayram düzenlemesi… Maaşlar hangi tarihte yatacak?

Emeklilere bayramda 15 bin TL müjdesi. Resmen açıklandı

Aile Bakanlığı'nın nisan sürprizinden sonra bir nisan müjdesi daha geldi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön