28 / 04 / 2024

Star Towers teslim tarihi!

Star Towers teslim tarihi!

Firma: RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı

Proje: Star Towers

İçerisinde toplam 679 adet dairenin bulunduğu Star Towers teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. RDS-Reform İnşaat Ortaklığı imzasıyla inşa edilen projede satış süreci devam ediyor...



Ödemelerde banka kredisi kullanılan Star Towers teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje, İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. 


Esenyurt Star Towers'ın sosyal alanları arasında; 3 katlı market alanı, alışveriş merkezi, bir adet karma yüzme havuzu ile bir adet çocuk ve bayan yüzme havuzu, her bloğun 16. katında bulunan çocuk kreşi ve anaokulu alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, Türk hamamı, sinema, tiyatro, spa ve kuaför, kapalı otopark ile birlikte 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmeti mevcut. 


RDS-Reform İnşaat ortaklığı tarafından yaşama geçirilen Star Towers teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Star Towers teslim tarihi!


21 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Star Towers Esenyurt projesi, 679 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan konutların alanları  118 metrekareden başlayıp, 157 metrekareye kadar yükseliyor. 


Star Towers Esenyurt satış ofisi

Telefon: 444 16 77

Web Adresi: www.startowers.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön