12 / 05 / 2024

Star Towers ne zaman teslim edilecek

Star Towers ne zaman teslim edilecek

İçerisinde toplam 679 adet dairenin bulunduğu Star Towers teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. RDS-Reform İnşaat Ortaklığı imzasıyla inşa edilen projede satış süreci devam ediyor...

Shıne Star Internatıonal Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shıne Star Internatıonal Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baojıng Yang ve Farhad Haj Abbasgholı ortaklığında kuruldu. 

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Mina Towers fiyatları ne kadar?

Mina Towers Kadıköy projesi 1.500 daire ve 95 ticari birimden meydana geliyor. Mina Towers fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Mina Towers ne zaman bitecek?

Mina Towers projesinde daire fiyatları 520 bin TL ile 2 milyon 850 bin TL aralığında belirlendi. Proje 26 bin metrekare arsa alanında konumlandırılıyor...

Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Kartal Referans Towers projesi 451 daire ve 800 metrekarelik ticaret alanından meydana geliyor.Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 1.500 konut ve 95 mağazadan meydana gelen Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de inşa ediliyor. Peki Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Delta Dubai Towers ne zaman teslim?

Delta Dubai Towers Konutları 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje 20 bin 510 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Delta Dubai Towers ne zaman teslim edilecek?

Velvet Towers Fikirtepe ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Kalamış Sahile 2 kilometre uzaklıkta bulunan proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje toplam 250 milyon TL yatırım değerine sahip. Peki Velvet Towers Fikirtepe ne zaman teslim?

Star Neıghbourhood Internatıonal Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Star Neıghbourhood Internatıonal Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mazen Al Arsalanı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde açıldı.

Elmar Yapı Elmar Towers ne zaman teslim?

Elmar Yapı Elmar Towers projesi Konya Yolu, Eskişehir Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesişim noktasında yükseliyor. Projede toplam 803 adet daire bulunuyor. Peki Elmar Yapı Elmar Towers ne zaman teslim?

Elmar Towers ne zaman teslim edilecek?

Elmar Towers projesindeki daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. 3 blok şeklinde yükselen proje toplam 803 daireden oluşuyor. Peki Elmar Towers ne zaman teslim edilecek?

Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Toplamda 803 adet dairenin yer aldığı Elmar Towers Ankara'da konutların büyüklükleri minimum 43 metrekareden oluşuyor. Proje Elmar Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Star Towers ne zaman teslim edilecek Haberi

Star Towers ne zaman teslim edilecek

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Star Towers teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje, İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. 


Esenyurt Star Towers'ın sosyal alanları arasında; 3 katlı market alanı, alışveriş merkezi, bir adet karma yüzme havuzu ile bir adet çocuk ve bayan yüzme havuzu, her bloğun 16. katında bulunan çocuk kreşi ve anaokulu alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, Türk hamamı, sinema, tiyatro, spa ve kuaför, kapalı otopark ile birlikte 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmeti mevcut. 


RDS-Reform İnşaat ortaklığı tarafından yaşama geçirilen Star Towers teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 



21 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Star Towers Esenyurt projesi, 679 adet...