29 / 04 / 2024

Starbucks kahve severlerin dikkatine! Bunu yaparsanız bedava kahve içebilirsiniz!

Starbucks kahve severlerin dikkatine! Bunu yaparsanız bedava kahve içebilirsiniz!

Kahve severleri yakından ilgilendiren bir kampanya haberi duyurusu yapıldı. Kampanya katılım sağlayan kişilere Starbucks’tan kahve hediye edilecek. Tek yapmanız gereken kampanya katılım sağlamak. Üstelik kampanya katılım ise oldukça kolay...



Starbucks kampanyası ile kahveyi bedavaya getirmek isteyenler bu haber tam size göre kampanya kapsamında katılım sağlayan kişilere kahve bedava üstelik Starbucks’tan. Peki Starbucks kahve kampanyası şartları neler? Kampanya başvuru işlemleri nasıl yapılabilir? Tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Starbucks kahve severlerin dikkatine! Bunu yaparsanız bedava kahve içebilirsiniz!

Starbucks’tan kahve hediye

Starbucks, İstanbul Kart sahiplerine özel yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanya kapsamında İstanbul Kart sahipleri birtakım şartlar dahilinde bir kahve hediye kazanacak.

Starbucks’ın hediye kahve kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler, Starbucks mobil uygulamasını indirmesi gerekmektedir. Mobil uygulamaya ilk kez giriş yapacak kişiler kampanyaya kapsamına dahil edilecektir. Kampanya süresi boyunca, İstanbul Kart kullananlar 75 TL ve üzeri bakiye yüklemesine, bir küçük boy kahve hediyesi kazanma fırsatını yakalayacak. Söz konusu kampanya ile birlikte aynı zamanda 15 yıldız kazanılmış olacak.15 yıldız bir küçük boy kahveye denk gelmektedir. Kahve kampanyası 31 Mayıs tarihine kadar devam edecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön