15 / 05 / 2024

Starbucks kahve severlerin dikkatine! Bunu yaparsanız bedava kahve içebilirsiniz!

Starbucks kahve severlerin dikkatine! Bunu yaparsanız bedava kahve içebilirsiniz!

Kahve severleri yakından ilgilendiren bir kampanya haberi duyurusu yapıldı. Kampanya katılım sağlayan kişilere Starbucks’tan kahve hediye edilecek. Tek yapmanız gereken kampanya katılım sağlamak. Üstelik kampanya katılım ise oldukça kolay...



Starbucks kahve severlerin dikkatine! Bunu yaparsanız bedava kahve içebilirsiniz!

Starbucks’tan bedava kahve şartları

Starbucks mobil uygulaması üzerinden İstanbulkart yüklemesi yapmak için uygulamanın içerisinde yer alan “Para Yükle” butonuna tıkladıktan sonra İstanbulkart seçeneği seçilerek bakiye yüklemesi anında gerçekleşecektir. Yükleme işlemleri NFC özelliği taşıyan telefonlarla da yapılabilmektedir. Kampanyaya kapsamından yararlanmak için yüklemelerin 75 TL ve üzeri bakiye olması gerekmektedir. Söz konusu olan kampanya sadece ilk kez Starbucks mobil uygulamasını indiren kişilere özeldir. Starbucks kampanya şartları ise şu şekilde;

  • Starbucks cüzdanına yüklenen tüm bakiyeler kesinlikle geri iade edilemez ve bu bakiyeler sadece Starbucks mağazalarında geçerlidir.
  • Hoş Geldin hediyesi olan yıldızlar, yükleme yapıldıktan sonra 24 saat içinde hesaba aktarılacaktır.
  • Bu yıldızları kullanmak için belirli kurallara bulunmaktadır.
  • Kahve Kampanyası kapsamına dahil olan tüm mağazaların listesi www.starbuckscardtr.com internet sitesinde yer almaktadır.
  • Yüklenen yıldızlar, mobil uygulama üzerinden yapılacak ödemelerde de geçerlidir.
  • Starbucks, kampanya kapsamında değişiklik yapma veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Oyun canavarlarına müjde! Elinizi çabuk tutun 1.400 TL’lik oyunlar geçici olarak ücretesiz oldu

Amazon Prime Gaming'ten müjde! 900 TL’lik oyunlar ücretsiz verilecek

Oyun severlere müjde! Epic Games iki oyunu birden ücretsiz yaptı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön