27 / 04 / 2024

Start Up Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!


Start Up Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tekin tarafından kuruldu.



Start Up Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tekin tarafından kuruldu.

Start Up Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi konusu:
-Yurtiçi ve yurt dışında resmi ve gayri resmi kuruluşlara veya şahıslara her türlü mimarlık,mühendislik hizmetleri,mekan tasarımı ve dekorasyonu ,Plan, Proje ,danışmalık ve uygulama ile inşaat taahhüt ,çizim ve montaj işleri yapmak,yaptırmak bunları uygulamaya koymak .Fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak -Mimarlık, mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri, mühendislik, mimarlık hizmetleri, müşavirlik etüt işleri yapmak, yaptırmak, hem kendi maksat ve gayesi için, hem de başkalarının taleplerini karşılamak üzere her türlü plan, proje çizmek, çizdirmek fizibilite raporları hazırlamak, projeleri ve etütleri hazırlamak hazırlatmak, projeleri ve etütleri yapmak, yaptırmak, çizmek, metraj işlerini yapmak, montaj işlerini yapmak, taahhüt etmek, haritacılık yapmak, müşavirlik, komple proje yönetimi, araştırma ve teknik kontrollük yapmak, ihale dosyası tanzim ermek. -Her türlü laboratuar malzemeleri , sistemleri ,cihazları ve mobilyalarını alım,satım,imal etmek,fason yaptırmak,montajını,kurulumunu,ithal ve ihracatını yapmak -Her türlü orman ürünleri ve mamülleri ile Laboratuar mobilyaları dahil bilumum mobilya dekorasyon malzemelerini alım,satım,imal etmek ,fason yaptırmak,ithal ve ihracatını yapmak -Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. -Tekstil ve konfeksiyon dalında her türlü ithali,ihracı, alım, satım ,toptan ve parakende ticaret ve pazarlama yapabilir. -Ambalaj konusunda her türlü işleri ithali,ihracı ,alım,satım,toptan ve parekende ticaret ve pazarlama yapabilir. -Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan ,projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. . İç ve dış mekanlarda dekorasyon işleri (madeni, ahşap möble vb.) yapmak, projelendirmek taahhütlerde bulunmak konusu ile ilgili malzemeleri yurt içinde ve yurt dışında, satın almak, satmak, pazarlama ve ticaretini yapmak. -Her türlü çelik ve betonarme yapı (Bina, fabrika, depo, vb.) akaryakıt istasyonlarını, çelik konstrüksiyon yapıların projelendirilmesi taahhüt edilmesi ve yapımı için her nevi mamul maddelerin ve yarı mamullerin yurt içinde ve yurt dışında alım, satımı, ithali, ihracı, pazarlamasını ve ticaretini yapmak. -Yukarıda sözü edilen konularla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir. -Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere katılabilir. -Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili olarak kanuni mevzuatlar yerine getirilerek ihracat ve ithalat işlemleri yapabilir. -Konusu ile ilgili fason işçilik yapabilir, yaptırabilir. -Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak her türlü fuar, sergi ve panayırlara iştirak edebilir.


Geri Dön