28 / 04 / 2024

STC Ataşehir Flora 'da metrekaresi 12 bin dolardan başlıyor!

STC Ataşehir Flora 'da metrekaresi 12 bin dolardan başlıyor!

Firma: STC İnşaat

Proje: Flora Residence

76 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Flora Suite Office projesinin mağaza birimlerinde minimum fiyat 12 bin dolar+KDV olarak belirlendi...






Ataşehir’de  STC İnşaat  tarafından yükselen  Flora Residence  projesinin satışları devam ediyor. 34 kattan meydana gelen tek blok halinde hayata geçirilen  Ataşehir Flora Suites 'in ilk 9 katı ofislerden, kalan katları  ise rezidans dairelerden meydana geliyor. 



Ataşehir Flora Suites Office projesinde 1+1 ve 2+1 tipinde konutlar, ofis birimleri ve mağazalar bulunuyor. Daire fiyatlarının metrekare birim bazında 4 bin 750 dolardan başladığı projede 90 metrekareden 145 metrekareye kadar değişen büyüklükte daire seçeneği mevcut.


STC Ataşehir Flora da metrekaresi 12 bin dolardan başlıyor!


Ticari birimlerinde satışların sürdüğü Flora Suite Office'de dükkanların alanları minimum 33 metrekareden başlıyor, 600 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. Metrekaresi 12 bin dolar+KDV’den başlayan mağzalar için banka kredisinin kullanılabildiği projede bunun için tutarın yarısını peşinat olarak ödemek gerekiyor. Projede aynı zamanda tutarın yüzde 30'u peşinat olarak ödendikten sonra kalan tutar 36 aya kadar faizsiz bir şekilde taksitlendiriliyor. 



Ataşehir Flora ‘da teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Projenin imkanları arasında araç kiralama imkanı, catering depo, arşiv, güvenlik, havuz, çamaşırhane, kargo, kurye, otopark ve fitness center yer alıyor.



0216 574 89 66

http://www.floraoffice.com

Gülay ODABAŞI 


projeye sor



Geri Dön