01 / 07 / 2024

Stepevi Münih'te mağaza açtı!

Stepevi Münih'te mağaza açtı!

Dünya pazarlarında sağlam adımlarla büyüyen Türk markası Stepevi; Münih mağazasmı şehrin 'lüks alışveriş' için tercih edilen en prestijli noktalarından Maximiliansplatz'da açtı.



Dünya pazarlarında sağlam adımlarla büyüyen Türk markası Stepevi; Londra, Paris, Milano, New York ve Cenevre'den sonra Münih mağazasmı şehrin 'lüks alışveriş' için tercih edilen en prestijli noktalarından Maximiliansplatz'da açtı. Step Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Cem Şengör, "Stepevi'nin tüm dünyadaki hızlı büyümesinin arkasındaki en büyük gücü, geliştirdiği kendine özgü iş modeli oluşturuyor" dedi. 


4 haftada teslim 


Cem Şengör şöyle dedi: "Stepevi'nin iş modeli; halıyı 'kişiye özel' hale getirmek ve bunu 4 hafta gibi çok kısa bir sürede dünyanın her yerine teslim etmek üzerine kurulu. Siparişi verilen halı, İsparta'dan 4 haftada adrese ulaşıyor. Isparta gibi halısıyla ünlü bir Anadolu şehrinde üretilen Stepevi halılarının bu yolculuğu gerçekten çok önemli. Hergün birbirinden farklı özellikte, binlerce metrekare, yüzlerce sipariş üretiyoruz." 



Posta


Geri Dön