28 / 08 / 2024

Steve Siebold'dan zengin insanları diğer kişilerden ayıran özellikler! 

Steve Siebold'dan zengin insanları diğer kişilerden ayıran özellikler! 

Sıradan insanlar bir sorunla karşılaştıklarında herkesi kurtarmak isteyebilir ama kendilerini kurtarmak istemezler. Peki zengin kişileri sıradan insanlardan ayıran özellikler neler? Zengin insanlar nasıl düşünür? İşe cevabı...



Sıradan insanlar genellikle geçmişi hatırlar, zengin insanlar ise geleceğin hayalini kurarlar. Zengin insanların hayalleri ve hedefleri geleceğe yönelik olur. Hedefleri hakkında düşünmek için çok zaman harcarlar ve bunları uygulamaya koymayı başarılar. Sıradan insanlar ise geçmişleri ile ilgilenirler ve en iyi zamanlarının geride kaldığını düşünürler.

Steve Siebold dan zengin insanları diğer kişilerden ayıran özellikler! 

Parayı belirli fırsatlar sağlayan bir araç olarak görürler. Sıradan insanlar sevmedikleri işleri yaparak para kazanırken, zengin insanlar tutkularının ve hayallerinin peşinden koşarlar. Sıradan insanların beklentileri düşük olur, zenginler ise daha fazlası için çabalarlar. Bu hayatta kimse daha fazlası için çabalayarak zengin olamaz. Sıradan insanlar  zengin olmaya ve hızlı sonuçlar elde etmek için odaklanıyor. 

Zenginler kendilerini geliştirmeye odaklanır. Eğer hayal kuruyorsan deli olduğunu söylerler. Başarılı olursan şanslı olduğunu söyleyecekler. Bir servet biriktirdiğinizde ise açgözlü olduğumu söyleyecekler. Sıradan insanlar paranın hayattaki tüm kötülüklerin kaynağı olduğunu düşünür, ancak zengin insanlar ise tam tersini düşünür.  Zengin insanlar diğer insanların fırsatlarından yararlanır.

2022 yılında para kazanmanın 7 önemli kuralı!

Henry Ford'dan 10 adımda zenginlik kuralları!

Zengin ve fakir insanları ayıran 7 bilinmeyen özellik!

Warren Buffet'tan zenginliğin 13 kuralı!

Gelecek vaat eden 9 sektör!


Geri Dön