30 / 04 / 2024

Stüdyo Life Sarıyer teslim tarihi!

Stüdyo Life Sarıyer teslim tarihi!

Firma: Çiftçiler Gayrimenkul ve Noya İnşaat

Proje: Studio Life Sarıyer

Stüdyo Life Sarıyer teslim tarihi olarak 2014 senesi belirlendi. Sarıyer'de yer alan Studio Life Evleri projesinde bulunan konutların 2014 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor



Studio Life,  Gayrimenkul ve de Noya İnşaat tarafından Sarıyer Bölgesi içinde inşa ediliyor. Stüdyo Life Sarıyer teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Stüdyo Life Sarıyer kapsamında 64 konut, 2 blok içinde yükseliyor. Stüdyo Life Sarıyer Evleri kapsamında 2 bin metrekarelik arsa alanı bulunuyor. 


Stüdyo Life Sarıyer Evleri satılık daire tipleri 50 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1'lerden meydana geliyor. 


Stüdyo Life Sarıyer Evleri satış fiyatları 130 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Stüdyo Life Sarıyer Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitlendirme yapılıyor. 


Stüdyo Life Sarıyer teslim tarihi!

Stüdyo Life Sarıyer teslim tarihi olarak Mart 2014 belirlendi. Projeye Kasım 2012 senesinde başlanmıştı. Stüdyo Life Sarıyer kapsamında toplam inşaat alanı 7 bin metrekare olarak belirlendi. 



Stüdyo Life Sarıyer iletişim

Tel: 0216 411 80 50 

Web: http://studiolifesariyer.com


projeye sor



Geri Dön