09 / 05 / 2024

Şu an kredi faizi ne kadar? Hangi banka ne kadar faizle kredi veriyor? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı

Şu an kredi faizi ne kadar? Hangi banka ne kadar faizle kredi veriyor? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı

Bankalardan kredi çekmeyi düşünenler, hangi bankanın ne kadar faizle kredi verdiğini merak ediyor. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı!



ZİRAAT BANKASI KREDİ ORANI HESAPLAMASI

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama işlemi bankanın internet sitesinden kolayca gerçekleştiriliyor. Konut Kredisi Hesaplama bölümü ile, almak istediğiniz kredi türünü seçip, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını görebilirsiniz.

Tüketici Kredisi: 1,99’dan

Taşıt kredisi: 1,61’den

Konut kredisi: 1,36’dan başlayan faiz oranları bulunmaktadır. Bu faiz oranlarında belli bir kredi tutarı işaretlenmemiştir.

VAKIFBANK KREDİ ORANI HESAPLAMA

Vakıfbank sitesine girildiği zaman kredi taksitleri butonuna tıklayın ve sizi doğrudan konut kredisi hesaplaması bölümüne yollasın oradan da taşıt, ihtiyaç ve konut kredisi seçeneklerinden birini seçebilir sonrasında ise vade ve tutar sayısı bölümünden istediğiniz tutarı ve vadeyi girdikten sonra karşınıza kredi bilgileri çıkacaktır. Örnek verirsek de; 10 ay vade ile 72500 TL seçip taksit periyodu 1 ay deyip, ödemesiz dönemi “YOK” yaptığınız zaman faiz oranı 1,91 olacaktır. Girdiğiniz vade ve tutar sayısına göre ne kadar faiz oranı verildiğini kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

HALKBANK KREDİ ORANI HESAPLAMA

Halkbank konut kredisi hesaplaması, Halkbank'ın internet sitesi üzerinden yapılır.  Konut kredisini sorgulamak için açılan linkten, konut kredisi seçilmelidir. Halkbank’ın ihtiyaç kredisi, taşıt ve konut kredilerinde belirlenen alt başlıkları seçip, girdiğiniz miktara ve vadeye göre bu kredi oranı değişmektedir. Örneğin Taşıt kredisi, alt kategoriden yeşil ışık taşıt kredisi seçildiği zaman, 280.00 TL kredi tutarı ve 48 ay vadeye 1,59 faiz oranı vermektedir.

Yeni evim kampanyası ödeme planı açıklandı mı? TOKİ orta gelirliye konut kampanyası taksitleri belli oldu mu?

Asgari ücret desteği bekleyenler müjde! Artış yaşandı! İşte 2023 asgari ücret desteği tutarı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön