29 / 04 / 2024

En uygun konut kredisini hangi banka veriyor?

En uygun konut kredisini hangi banka veriyor?

Kredilerde faiz indirimi kampanyası özellikle konut kredilerinde çok talep gördü. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank’ın başlattığı kredi faiz indirimlerine özel bankalar da katılmıştı.  Peki güncel oranları en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor…



Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar en uygun konut kredisini hangi bankanın verdiğini merak ediyor.  Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, ekonomiyi tekrar canlandırmak için kamu bankaları konut kredisinde 0,99 faiz uygulaması başlattı. Merkez Bankası’nın Ağustos’ta yaptığı faiz indiriminden sonra kamu bankaları ve özel bankalar da faiz indirimi kampanyası yaptılar. İşte konut kredisi almak isteyenler için en uygun konut kredileri:

Halkbank konut kredisi faiz oranları

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor

Vakıfbank konut kredisi faiz oranları

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor

Akbank konut kredisi faiz oranları

Konut kredilerinde 1,17 faiz oranı sunuluyor

Teb konut kredisi faiz oranı

Konut kredilerinde 1,22 faiz oranı sunuluyor

İş Bankası konut kredisi faiz oranı 

Konut kredilerinde 1,17 faiz oranı sunuluyor

Garanti BBVA konut kredisi 

Konut kredilerinde 1,22 faiz oranı sunuluyor

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama 

Ziraat Bankası konut kredisinde faizi yüzde 1'in altına düşürdü. Ziraat Bankası, 500 bin liraya kadar 180 ay vadeli konut kredi faizini yüzde 0.99 olarak belirledi.

Ziraat Bankası'nın yaptığı açıklamada, kredi faiz oranları 01 Ağustos 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere indirdiğini duyurdu.

Açıklamaya göre; konut kredisi faiz oranları, 500 bin TL'ye kadar 180 ay aylık azami vadeyle aylık 0,99, 500 bin 1 - 1 milyon TL arası aylık 1,19, 1 milyon üzeri ise aylık 1,39 olarak belirlendi. Tüketici kredisi faiz oranları ise, bankadan maaş alan müşteriler için azami 60 ay vadeyle aylık 1,49, diğer müşteriler için ise aylık 1,59 olarak belirlendi. 

Konut kredisi hesaplama işlemi için Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde bulunan Konut Kredisi Hesaplama Aracı'na giriniz. Daha sonrasında almak istediğiniz kredi türünü seçin. Ardından kredi tutarı, ödeme vadesi ve faiz oranını belirleyerek ‘hesapla’ butonuna bastıktan sonra alacağınız kredi türüne, tutarına ve vadesine göre konut kredisi karşınıza çıkacaktır.  

Konut kredisi faiz oranları yüzde 0.90'a mı düşecek?


Geri Dön