27 / 04 / 2024

Şua İnşaat!

Şua İnşaat!

1992 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet sunan Şua İnşaat, grup bünyesinde bulunan diğer şirketlerle sektöre değer katmaya devam ediyor. Şu İnşaat ne zaman kuruldu,teslim ettiği ve satışta olan projeleri... Hepsi bu haberde...





1992 yılında Nimetullah Kaya tarafından kurulan Şua İnşaat, geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle projelerine hayat veriyor. Bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik ve yaşama kolaylık getirmeyi amaçlayan Şua Grup'un bünyesinde, Şua İnşaat'ın yanı sıra Boğaziçi Yapı (Mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri imalatı), Elite Granite (granit imalatı), Elite Design ( dekorasyon) ve Elite Win(pencere sistemi) bulunuyor.

 

Boğaziçi Yapı

Şua İnşaat grup şirketlerinden olan Boğaziçi Yapı 2000 yılından bu yana hizmet sunuyor. Mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri imalatı yapan Boğaziçi Yapı, özgün tasarımları ve kalitesiyle mekanlara konfor ve estetik katıyor.


Elite Granite 

Boğaziçi İnşaat bünyesinde kurulan Elite Granite, 10 bin metrekare açık ve bin metrekare kapalı alanda son teknolojilerle ithal granitlerler işleyerek özgün tasarımlara ilham veriyor. 


Elite Design

Elite Design; yenilikçi, modern ve kullanışlı dekorasyon çözümleri sunmak amacıyla, 2000 yılında grup şirketlerinden biri olan Boğaziçi İnşaat bünyesinde kuruluyor. İç mekan mobilya üretiminden, CNC ağırlıklı seri üretime kadar geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veren Elite Design, birçok konut ve iş merkezi projesine farklı tasarımlarıyla hayat veriyor. Firma üretiminin yüzde 70'ini yurtiçinde kullanıyor yüzde 30'unu ise yurtdışına ihraç ediyor. 


Elite Win

2007 yılında konut projelerine pencere sistemi sağlamak üzere kuralan Elite Win'in Rehau bayiliği de bulunuyor. Ürünlerinde uçak yapımı ve F1’de de kullanılan Rau-Fipro bileşimli Geneo teknolojisini kullanan firma, bu teknolojiyle yasal ısı yalıtım değerlerini 4’e katlayarak daha ekonomik ısınır evler oluşturuyor. 

Grup bünyesindeki şirketlerle inşaatın farklı kollarında hizmet sunan Şua İnşaat'ın birçok konut ve ticari projesi bulunuyor. 


ŞUA İNŞAAT'IN DEVAM EDEN PROJELERİ


Halkalı Elite City

Halkalı Elite City projesi toplam 37 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 590 daireden oluşan Halkalı Elite City projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Halkalı Atakent Mahallesi'nde konumlanan projede yarı olimpik havuz, kapalı otopark, sosyal tesisler, yeşil alan ve alışveriş merkezi bulunuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 


Elite Side 

Elite Side projesi Pendik'te konumlanıyor. 37 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 400 daire yer alıyor. 7 bloktan oluşan Pendik Elite Side projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 2013'ün sonlarına doğru teslim edilmesi planlanan Elite Side projesinde yeşil alanlar, kapalı otopark, sosyal alanlar, yüzme havuzu ve alışveriş merkezi yer alıyor. 


ŞUA İNŞAAT'IN TAMAMLANAN PROJELERİ


Elite Residence (2012)


Elite Life (2009)


Ataşehir Konakları (2007)


İMES İş Merkezi (2007)


Atakent Konutları (2005)


Altınoluk Aquapark (202)


Sproting İş Merkezi (1999)


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön