27 / 04 / 2024

Şua İnşaat’tan Fikirtepe ve Göztepe’ye 2 yeni proje geliyor!

Şua İnşaat’tan Fikirtepe ve Göztepe’ye 2 yeni proje geliyor!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Şua İnşaat Fikirtepe ve Göztepe projesi

Şua İnşaat İstanbul Anadolu Yakası’nda Fikirtepe ve Göztepe’de 2 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Fikirtepe projesinin Mayıs gibi Göztepe projesinin ise 2014’ün ikinci çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor. Ayrıntılar haberimizde…




Şua İnşaat’tan Fikirtepe ve Göztepe’ye 2 yeni proje geliyor!


Elite Side ve Elite City gibi birçok başarılı projeye imza atan Şua İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası’nda 2 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. 


Biri Fikirtepe diğeri ise Göztepe’de hayata geçirilecek olan projelerin son hazırlıkları yapılıyor. 


Fikirtepe’ye bin konut

Şua İnşaat Fikirtepe projesi Anka Yapı’nın Evim Kadıköy projesinin yanında yer alıyor. Kentsel dönüşüm projesi olan  Şua İnşaat  Fikirtepe projesi toplam 24 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. Bin bağımsız birimden oluşan projenin Mart ya da en geç Nisan 2014’te satışa çıkması planlanıyor. Şua İnşaat Fikirtepe projesinden 600 milyon TL ciro elde etmeyi hedefliyor. 


Göztepe’ye rezidans

Şua İnşaat’ın bir diğer yeni projesi ise Göztepe’de Medical Park Hastanesi’nin üst kısmında konumlanıyor. Toplam 13 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Şua İnşaat Göztepe projesinde yaklaşık 350-400 konut yer alacak. Henüz projelendirme çalışmaları devam eden Göztepe projesinin 2014’ün ikinci çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor. 


Telefon: 0216 499 34 02

Web Adresi: suainsaat.com.tr






projeye sor



Geri Dön