15 / 05 / 2024

Suat Kılıç spor salonu baskınlarına devam ediyor!

Suat Kılıç spor salonu baskınlarına devam ediyor!

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası için yetişmesi zor görünen salona 18 günde ikinci baskını yapan Bakan Suat Kılıç "Zamana karşı yarışı kazanıyoruz" dedi



Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 9-11 Mart tarihleri arasında Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nın yapılacağı Ataköy'deki salon inşaatına ikinci bir baskın düzenledi. 27 Kasım'da medyaya ve yüklenici firmaya haber vermeden salon inşaatına giderek incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, 18 günlük bir aradan sonra ikinci kez salon inşaatını denetledi. Bu denetim sonunda salon inşaatındaki değişim herkesin dikkatini çekti. Salonun şampiyonaya yetişmeyeceğine ilişkin haberler üzerine 27 Kasım'da salon inşaatını haber vermeden denetleyen ve yüklenici firmayı uyararak işi taahhüt edilen sürede bitirmesini isteyen Kılıç, dünkü denetlemede, firma yetkililerin verdiği bilgilerin ardından salonunun şampiyonaya yetişeceğini söyledi. Bakan Suat Kılıç, "27 Kasım'daki denetim sırasında Türkiye'nin ve müteahhitlik sektörünün imajının bu salona bağlı olduğunu ifade etmiştim. Bu denetimde gördük ki, zamana karşı yarışı kazanmak üzereyiz. Herkesi yürekten kutluyorum" dedi.

GÜNDE 18 SAAT MESAİ
Günde 300 işçinin 18 saat çalıştığı tesisin 9-11 Mart tarihleri arasında yapılacak Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapmasının önünde engel kalmamış oldu.
Sabah


Geri Dön